Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη

Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη

29-07-2021

Φωτ.: Χ. Μαλτέζος & e-evros.gr

Ο αγαπημένος και γνωστός σε όλους μας, Γιάννης Χαρούλης, ήρθε το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, στην Αλεξανδρούπολη και πραγματικά μας "μάγεψε"!

Το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο "ταξίδεψε" μέσα από την φωνή του στην όμορφη Κρήτη μας. Ο Γιάννης Χαρούλης έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί παντού και τον στηρίζει και αυτό φάνηκε και στην συναυλία του. Με μια φωνή όλο το πλήθος του κόσμου τραγουδούσε τα τραγούδια του!

"Ο ερωτόκριτος", "Έλα πάρε με" και άλλα πολλά φυσικά "ταρακούνησαν" το γήπεδο αφού είναι λατρεμένα τραγούδια!

Τελικά ο Γιάννης Χαρούλης μας χάρισε μια αξέχαστη συναυλία.

 

Καμία φορά τα λόγια είναι λίγα, για αυτό δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από εκείνη την "μαγική" βραδιά καθώς το video που ετοιμάσαμε:

 

Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του Γιάννη Χαρούλη στην Αλεξανδρούπολη
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων