Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Αγάπη & πολλά χαμόγελα προσέφεραν για ακόμη μια χρονιά "Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης"

13-12-2018

Με γέλια, μουσική, χαμόγελα, και πολλή αγάπη για αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη, "πλημμύρισε" το Pico by night το βράδυ της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου.

Το Τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης ΕΥΡΥΔΙΚΗ D 427 γνωστό για  το φιλανθρωπικό του έργο διοργάνωσε μια φιλανθρωπική βραδιά γεμάτη μουσική!

Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τις ανάγκες του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΘΡΑΚΗΣ, ενώ την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Γκοτσίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, αλλά και ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος ΑΧΕΠΑ Απόστολος Κυριακίδης. 

Ήταν βραδιά η οποία που συνδύαζε γέλιο, μουσική αλλά και πολλά δώρα, καθώς οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού αλλά και ευχάριστες μουσικές στιγμές από το μουσικό σύνολο: Τσακαλίδης Χαράλαμπος (πιάνο), Τσαρσιταλίδης Ιωάννης (τραγούδι) , Στάθης Αθανασόπουλος (μπάσο και τραγούδι), Μάριος Σταμπουλίδης (κιθάρα), Ψαλτόπουλος Δημήτριος (κρουστά), Κουτσώνας Βασίλειος (μπουζούκι).

Η Πρόεδρος των "Θυγατέρων της Πηνελόπης" Σταυρούλα Μπίτσιου και ο Πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης Απόστολος Κυριακίδης

Παρακολουθήστε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην λαμπερή εκδήλωση:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων