Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Ορεστιάδα: Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου

Ορεστιάδα: Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου

19-05-2016

Οι ταινίες “Ostwind” και “Sophie Scholl: Die letzten Tage” θα προβληθούν στο Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου που ξεκίνησε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ).

Το πρωινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει την προβολή παιδικών γερμανόφωνων ταινιών με υπότιτλους, για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά των παραμυθιών «η πριγκίπισσα και ο βάτραχος» και «ο γενναίος ραφτάκος», που θα προβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή, στις 9 π.μ. και στις 11 το πρωί.

Διπλές θα είναι και οι προβολές των ταινιών για το κοινό των ενηλίκων. Την Πέμπτη 19 Μαΐου θα προβληθεί η ταινία “Ostwind”, της Κάτια Φον Γκάρνιερ, στις 7.30 το απόγευμα και στις 9.15 το βράδυ. Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η προβολή της βραβευμένης ταινίας του Μάρκ Ρόθμουντ “Sophie Scholl: Die letzten Tage”, στις 8 μ.μ. και στις 10 το βράδυ. Το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη της Ν. Ορεστιάδας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλες τις προβολές.

ert.gr, Χρυσούλα Σαμουρίδου

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων