Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Ένα τοπίο ειδυλλιακό με μια ατμόσφαιρα μοναδική.
Ένα τοπίο ειδυλλιακό με μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Δ. Παπαδημητρίου και Φ. Δάρρα στην Αρχαία Ζώνη, στην Αλεξανδρούπολη (video).

24-08-2013

Με τίτλο "Πανσέληνος. Λουλούδι στην φωτιά" ο κορυφαίος και διεθνούς φήμης συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η μοναδική ερμηνεύτρια και σολίστ της βραδιάς, Φωτεινή Δάρρα, δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο μαγικό χώρο της Αρχαίας Ζώνης, στην Μεσημβρία της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατακλύστηκε  με περισσότερο από 7.000 κόσμο.

Η Φωτεινή Δάρρα, ερμήνευσε τόσο τραγούδια του συνθέτη Δημήτη Παπαδημητρίου όσο και σπουδαίων ακόμα Ελλήνων δημιουργών. Οι δυο καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, έξυπνα δομημένο σε τρείς ακλόνητα ενωμένες ενότητες, χωρίς διάλειμμα, ειδικά «φιλοτεχνημένο» για το χώρο και την συγκεκριμένη βραδιά.

Η παράσταση που δόθηκε, εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου και είναι συνδιοργάνωση της ΙΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Π.Ε Έβρου.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.

Σημειώνουμε ότι είναι η τρίτη χρονιά
που συνδιοργανώνεται με τους παραπάνω φορείς μία ακόμα λαμπερή εκδήλωση πολιτιστικού χαρακτήρα, στον πανέμορφο και μαγικό χώρο της Αρχαίας Ζώνης, στην Μεσημβρία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Στην περσινή εκδήλωση φιλοξενήθηκε η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη.

Την σπουδαία παραγωγή "Πανσέληνος. Λουλούδι στη φωτιά", οργάνωσε και παρουσίασε και για φέτος, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης, ο οποίος προσκάλεσε και υποδέχτηκε την Φωτεινή Δάρρα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Δείτε video με πλάνα από τη βραδιά αλλά και συνέντευξη των δύο καλλιτεχνών:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων