Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - travelling

H προβολή του τόπου μας σε νέο επίπεδο - Η προβολή του Έβρου εκτός συνόρων.
H προβολή του τόπου μας σε νέο επίπεδο - Η προβολή του Έβρου εκτός συνόρων.

e-evros.info.tr: Ο πιο άμεσος τρόπος για να γνωρίσουν οι Τούρκοι επισκέπτες την περιοχή μας

02-11-2019

Το e-evros.gr με την 15ετή και πλέον εμπειρία του στο χώρο του internet και της ψηφιακής ενημέρωσης, κάνει το επόμενο βήμα και δημιουργεί το "www.e-evros.info.tr", τον απόλυτο ψηφιακό τουριστικό – πολιτιστικό οδηγό της περιοχής μας, απαραίτητο εργαλείο για τον Τούρκο επισκέπτη.

Οι "γείτονες" μας αγαπούν πολύ την περιοχή μας, η οποία και είναι στις πρώτες τους προτιμήσεις για τις διακοπές τους. Έτσι θεωρήσαμε απαραίτητη την ύπαρξη ενός τουριστικού οδηγού ο οποίος να τους ενημερώνει για τις περιοχές του Νομού μας, τα μέρη που μπορούν να επισκεφθούν αλλά και τα μαγαζιά που μπορούν να ψωνίσουν ή να διασκεδάσουν.

Το e-evros.info.tr, λοιπόν, είναι το δίδυμο "αδερφάκι" του e-evros.gr και λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αν θελήσετε να το επισκεφτείτε, μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους: α) πατώντας στην Τούρκικη σημαία που υπάρχει πάνω δεξιά στο site, μαζί με την Αγγλική (το e-evros.gr είναι μερικώς μεταφρασμένο και στα αγγλικά), β) πληκτρολογώντας στη διεύθυνση του πλοηγού σας το www.e-evros.info.tr.

Στο e-evros.info.tr ο τούρκος επισκέπτης, μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη και ευκολότερη διαμονή του στην περιοχή του Έβρου. Πιο συγκεκριμένα: 

  • Που θα φάει
  • Που θα μείνει
  • Που θα ψωνίσει
  • Που θα διασκεδάσει
  • Ποιές είναι οι τρέχουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής (συναυλίες, πάρτυ, events, δρώμενα)

Σκοπός, επομένως, είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ολοένα και αυξανόμενης τουριστικής κίνησης από την Τουρκία, με στοχευμένες ψηφιακές καμπάνιες εντός αυτής. Σε κάθε mobile συσκευή θα φτάσει, την κατάλληλη στιγμή, η πληροφορία για την καμπάνια της επιχείρησής σας που θα οργανώσουμε εντός Τουρκίας, με την αποτελεσματική και την μεγάλη απήχηση της χρήσης των social media. Είναι σίγουρο ότι θα ανταμείψει την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και θα φέρει την επιχείρησή σας πολύ πιο κοντά στην τελική επιλογή του Τούρκου τουρίστα.

Ενώ οι επισκέψεις των Τούρκων τουριστών στην περιοχή μας αυξάνονται όλο και πιο πολύ χρόνο με το χρόνο, το e-evros.info.tr έρχεται για να αποτελέσει τον πιο εύχρηστο και αποτελεσματικό digital Τουριστικό Οδηγό της περιοχής μας στην Τουρκική γλώσσα!

Με σεβασμό, εκτίμηση και ευθύνη απέναντι στην επαγγελματική σας δραστηριότητα, το e-evros.info.tr θα είναι δίπλα σας όποτε το χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το 2551084747 για περισσότερες πληροφορίες.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων