Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - cinema

«Εβδομάδα Κινηματογραφικής Παιδείας» στο Σουφλί

«Εβδομάδα Κινηματογραφικής Παιδείας» στο Σουφλί

23-10-2023

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Νεανικού Πλάνου «ενCINEσθηση» επισκέπτεται το ακριτικό Σουφλί από 23 έως 27 Οκτωβρίου, με δράσεις που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την κινηματογραφική παιδεία, απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων της περιοχής του Έβρου, και όλη την οικογένεια.

Οι εκπαιδευτικές κινηματογραφικές δράσεις στο Σουφλί περιλαμβάνουν:

  • Ένα κινηματογραφικό εργαστήριο δημιουργίας μικρού μήκους ταινίας ντοκιμαντέρ από μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Σουφλίου, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Νίκου Αναγνωστόπουλου.
  • Πέντε προβολές βραβευμένων ταινιών από τη μοναδική του είδους της στην Ελλάδα Παιδική και Νεανική Ταινιοθήκη του Νεανικού Πλάνου. Οι ταινίες θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου, στις 18:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

VW Τερζενίδης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10: Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο

https://www.neanikoplano.gr/i-roka-allazei-ton-kosmo/ 

ΤΡΙΤΗ 24/10: Λουνάνα ένα γιακ μες την τάξη

https://www.neanikoplano.gr/lounana-ena-giak-mesa-stin-taxi/ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/10: Ο Ψύλλος

https://www.neanikoplano.gr/o-psyllos/

ΠΕΜΠΤΗ 26/10: Αγαπητέ κύριε Φίρερ

https://www.neanikoplano.gr/agapite-kyrie-firer/

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/10: Μικροί Λύκοι

https://www.neanikoplano.gr/oi-mikroi-lykoi/

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ενCINEσθηση» του Νεανικού Πλάνου τελεί υπό την αιγίδα και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, και στο Σουφλί με τη συνεργασία του 1ου Γυμνασίου και του Δήμου Σουφλίου.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος «ενCINEσθηση» τη σχολική χρονιά 2022-2023 https://www.neanikoplano.gr/encinaisthisi-2022/  , για τις δράσεις του Νεανικού Πλάνου: https://www.neanikoplano.gr/  , και του Φεστιβάλ Ολυμπίας: https://olympiafestival.gr/  στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σε όλη την χώρα.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων