Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Για σχολικά είδη επιλέγουμε "Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης", στην Αλεξανδρούπολη

Για σχολικά είδη επιλέγουμε "Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης", στην Αλεξανδρούπολη

06-09-2019

Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μαθητή.

Εδώ και 44 χρόνια καλύπτουμε κάθε ανάγκη από την λίστα των σχολικών ειδών του μαθητή με ποιοτικά προϊόντα και σε οικονομικές τιμές αλλά κυρίως  με αγάπη για τα παιδιά που εδώ και 2 γενιές μας εμπιστεύονται για τις πιο σημαντικές εκπαιδευτικές στιγμές της ζωής τους. 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο βιβλιοπωλείο Βαταμίδη γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Από τον παιδικό και το νηπιαγωγείο, μέχρι το πανεπιστήμιο.  Από εκπαιδευτικά παιχνίδια και βοηθήματα μέχρι συγγράμματα και εξειδικευμένες βιβλιογραφίες.

Όσο για τα σχολικά, προτείνουμε πάντα τα καλύτερα. Και φέτος υπάρχει διαθέσιμη όλη ή γκάμα της Polo σε τσάντες και κασετίνες σε κορυφαία ποιότητα και τιμές. Επιπλέον προσθέσαμε στις επιλογές σας και τα εντυπωσιακά σακίδια της New Balance.   

Φυσικά δεν σταματάμε εδώ: τσάντες και αξεσουάρ Δημοτικού και Νηπιαγωγείου με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών Spiderman, Superman, Barbie, Pj Masks, Vampirina, Rapunzel, Ladybug, Paw Patrol,  Cars, Hot Wheels και αμέτρητες επιλογές και προτάσεις που θα κάνουν το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς πιο εύκολο και διασκεδαστικό και για τα παιδιά και οικονομικότερο για τους γονείς.  

Το  βιβλιοπωλείο Βαταμίδη που είναι μία από τις παραδοσιακές τοπικές επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης  που με κάθε ευκαιρία ανταποδίδει  την εμπιστοσύνη σας κάθε στιγμή εδώ και 44 χρόνια!

Πραγματικά κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια σε αυτήν την πόλη έχει γνωρίσει την διάθεση της οικογένειας Βαταμίδη να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ανοιχτά κάθε απόγευμα για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο. 

Διεύθυνση: Λ.Δημοκρατίας 230 Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο: 2551025446

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων