Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Γιάννης Ξανθούλης: "Ήμουν από τα παιδιά που δεν ήθελαν να μεγαλώσουν" (video)

Γιάννης Ξανθούλης: "Ήμουν από τα παιδιά που δεν ήθελαν να μεγαλώσουν" (video)

29-05-2021

Τρίτος καλεσμένος ο Γιάννης Ξανθούλης, στην ενότητα συνεντεύξεων, "Επώνυμοι Εβρίτες".

Σήμερα άλλο ένα κεφάλαιο προστίθεται στους “Επώνυμους Εβρίτες”, την γνωστή πλέον σειρά συνεντεύξεων “Εμβόλιμες" χρονικά όπως πάντα, εκπομπές εξ’ αποστάσεως συνεντεύξεων, με συμπατριώτες μας, που διαπρέπουν στις τέχνες, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και σε άλλες δεξιότητες ή ιδιομορφίες και ταλέντα. Μεγαλουργούν μακριά μας γι’ αυτό και εξ’ αποστάσεως. Σκοπός μας μοναδικός, η ανάδειξη του πιο πολύτιμου «εγχώριου» μας πλούτου, των ανθρώπων μας!

Αυτή τη φορά καλεσμένος στους “Επώνυμους Εβρίτες”, ένας δημοσιογράφος αρχικώς, σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας αλλά μυθιστοριογράφος κυρίως, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, αφού προσφάτως μάθαμε ότι ζωγραφίζει κιόλας. Με πάθος για την μουσική και τον Μάνο Χατζιδάκη… γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη με τεράστιο συγγραφικό έργο!

Α! Από μικρός ήθελε να γίνει χορευτής… όμως όπως δηλώνει και ο ίδιος πάντα έγραφε...

Πίστευε ότι ήταν γεννημένος παραμυθάς. Μεγαλωμένος σε μια περιοχή ανάμεσα από σιδηροδρομικές γραμμές. Οι μοναδικές του συνδέσεις με την σημερινή Αλεξανδρούπολη τώρα πια, ο Γαλλικός σταθμός και ο οικογενειακός τάφος στα Α΄ Νεκροταφεία (τα παλιά).

Έφυγε στα 18 από την πόλη μας, αφού είχε θητεύσει στο Γ’ Δημοτικό με δάσκαλο τον αείμνηστο Αγγ. Ποιμενίδη και μας θυμίζει τα “πευκάκια” και την ελλιπή βιβλιογραφία πάνω στην Θρακολογία.

Συναντήσαμε στο "cloud' τον Γιάννη Ξανθούλη όπου είχαμε μία εφ' όλης της ύλης κουβέντα.

Κυρίες και Κύριοι… ο Γιάννης Ξανθούλης, την Κυριακή 19:00 το απόγευμα.

Χρήστος Δούκας

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων