Σήμερα είναι: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO DANSE PASSION AL FARO

Ό,τι "παίζει"!

Στον αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης
Στον αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης

Γίνε πιλότος ή αεροσυνοδός με την "Skies Aviation Academy" (video)

15-05-2018

H "Aviation Open Day" διοργανώθηκε από την "Skies Aviation Academy", υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ – Π.Ε. Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Διεξήχθη μάλιστα για δεύτερη στην πόλη και σε αυτήν συμμετείχαν όλες οι αεροπορικές εταιρίες αλλά και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος".

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της σχολής που απευθυνόταν κυρίως σε μαθητές Β’ Λυκείου, με στόχο την επαγγελματική εκπαίδευση και τον προσανατολισμό τους. Η εκδήλωση χωριζόταν σε δύο μέρη: Στο πρώτο οι μαθητές γνώρισαν μέσω ημερίδας στο Νομαρχείο της πόλης τα επαγγέλματα του πιλότου, τις αεροσυνοδού, του προσωπικού εδάφους, ακόμη και μετερεωλόγων. Στο δεύτερο, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους επιχειρησιακούς χώρους της Skies Aviation Academy στο αεροδρόμιο.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος και οικονομικός διευθυντής της "Skies Aviation Academy", Πασχάλης Σαμαράς, "το μέλλον ανήκει στο επάγγελμα του πιλότου: θα είναι συνεχώς περιζήτητο".

H "Skies Aviation Academy" έχει έδρα την Περαία Θεσσαλονίκης, και παρέχει την αρτιότερη και πιο επαγγελματική εκπαίδευση σε όλα τα προγράμματα, από την ερασιτεχνική άδεια PPL μέχρι την επαγγελματική άδεια ATPL (μαζί με όλα το σχετικά Ratings), σε υποψήφιους πιλότους από την Ελλάδα και όλες τις χώρες του κόσμου. Κάθε κύκλος εκπαίδευσης διαρκεί περισσότερο από ένα μήνα και οι μαθητές ανανεώνονται συνέχεια.

Μάλιστα, στο πλαίσιο συνεργασία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβου, οι σπουδαστές στην Ακαδημία θα έχουν τη δυνατότητα να αυτό - χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, με τη χορήγηση χαμηλότοκου δανείου για τις ανάγκες τους.

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στεγάζονται τα εκπαιδευτήρια, το κέντρο συντήρησης καθώς και συνεργείο μικρών αεροπλάνων. Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στις, στον εκπαιδευτικό στόλο της εταιρείας έχουν προστεθεί νέα αεροσκάφη.

Who is Who


Who is Όλγα;

Who is Όλγα;

Σήμερα συναντάμε την Όλγα Γκούβερ! Μία Αλεξανδρουπολίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ζει στην πόλη
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων