Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - travelling

Μέλη του Συλλόγου εν δράσει!
Μέλη του Συλλόγου εν δράσει!

Γιορτές παλιά πόλης Ξάνθης 2019 παρέα με τους "Βάτραχους" (video)

04-09-2019

Έχει τον τρόπο της η Ξάνθη να σε γοητεύει. Και για αυτό φροντίζουν κάποιοι, που στην προκειμένη περίπτωση ακούν στο όνομα "Βάτραχοι"!

Ο δεύτερος μεγάλος θεσμός στην Ξάνθη είναι οι γιορτές Παλιάς Πόλης. Διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 1991 και γίνονται κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και από τότε παραμένουν πιστές στο ραντεβού τους!

Εκεί, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή το e-evros.gr καλεσμένο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Βάτραχοι" και "κλέψαμε" λίγο από την ζωντάνια τους και θετική τους ενέργεια.

Θα τους βρείτε στην οδό Πινδάρου (στην κατηφόρα μετά την «Τυφλόμυγα») δίπλα στο γραφικό εκκλησάκι Ζωοδόχου Πηγής.

Έχουν «πράσινη» διάθεση και «ανακυκλώνουν» την ποιότητα τους με πάντα πρωτότυπες δράσεις και ιδέες.

Όποια "πέτρα" και αν σηκώσεις θα τους βρεις εκεί, από το Καρναβάλι της Ξάνθης, τις Γιορτές Παλιάς Πόλης μέχρι το Color wars και την δράση "Ο Αι-Βασίλης Άργησε μια μέρα" όπου σε αυτήν κάθε Χριστούγεννα συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα αγαθά για τους οικονομικά  ασθενέστερους πολίτες.

Αυτό που θαυμάσαμε ήταν η ενότητα τους αλλά και η διάθεση τους για προσφορά. Δεν είναι λίγο να βλέπεις 50 περίπου άτομα με ένα πλατύ χαμόγελο να συνεργάζονται τόσο αρμονικά για  ένα κοινό σκοπό.

Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες από νωρίς το απόγευμα και συνέχισαν με την ίδια όρεξη μέχρι τα ξημερώματαΞέρουν να φτιάχνουν πατέντες με καταπληκτικά κοκτέιλ, συνοδεύοντας με ατάκες, πειράγματα και χορό.

Έστησαν μπαρ, έβαλαν μουσική, φώτα και με την ξέφρενη διάθεση τους δημιούργησαν το πιο "hot" spot της βραδιάς.

Πλήθος κόσμου σταματούσε για να χορέψει, να πιεί τα κοκτέηλ των "Βατράχων" και τελικά να μείνει εκεί, γιατί εκεί... ήταν αλλιώς! Εκεί όταν οι άλλοι τελειώνουν αυτοί συνεχίζουν μεταμεσονύκτια…

Φυσικά δοκιμάσαμε και εμείς το περίφημο «Βατραχίτο»!

Αλλά επειδή σίγουρα μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ετοιμάσαμε ένα βίντεο για να δείτε ότι οι "Βάτραχοι" δεν αστειεύονται.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων