Σήμερα είναι: Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION AL FARO SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Η "Εξέλιξη" για τους μαθητές της Αλεξανδρούπολης... ξεκίνησε! (video)

Η "Εξέλιξη" για τους μαθητές της Αλεξανδρούπολης... ξεκίνησε! (video)

10-09-2018

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης (Ίωνος Δραγούμη 32) τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης "Εξέλιξη".

Το event των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς φίλοι, μαθητές, αλλά και πολύς κόσμος από την Αλεξανδρούπολη που απόλαυσε το ζεστό απόγευμα, τη φιλική ατμόσφαιρα, το νοστιμότατο μπουφέ.

Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο εσωτερικό του φροντιστηρίου και είδαν ιδίοις όμμασι τις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας. Ο εντυπωσιακός και λειτουργικός χώρος του φροντιστηρίου έγινε, πρωτίστως, με γνώμονα τα παιδιά, τα οποία πρέπει να βρουν έναν περιβάλλον που να τα ελκύει.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για ένα παραγωγικό νέο έτος και μια όμορφη σχολική χρονιά.

Λίγα  λόγια για την "Εξέλιξη"

Η αγάπη που τρέφει ο καθένας μας για το αντικείμενο του σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία  στο χώρο των φροντιστηριακών μαθημάτων αλλά και τις επιτυχίες που συνοδεύουν το δρόμο τους όλα αυτά τα χρόνια οδήγησε αναπόφευκτα στην «Εξέλιξη».

Η «εξέλιξη» επανδρώθηκε από ένα άριστα καταρτισμένο επιτελείο καθηγητών όλων των ειδικοτήτων με σκοπό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και να φέρει μόνο «καλές» εξελίξεις στη ζωή των μαθητών και των οικογενειών τους.

Στην «εξέλιξη» πρώτα ο ίδιος ο μαθητής θα δει τον εαυτό του να βελτιώνεται και θα διαπιστώσει ότι μπορεί να είναι πραγματικά αποτελεσματικός.

Στην «εξέλιξη» ο μαθητής θα απαλλαγεί από τις ανασφάλειές του και θα αποκτήσει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

Στην «εξέλιξη» ο μαθητής θα πετύχει σίγουρα το στόχο του.

Στην «εξέλιξη» ο μαθητής δεν νιώθει μόνος του, ούτε είναι ένας ακόμη ανάμεσα στους πολλούς.

Στην «εξέλιξη» ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και έτσι αντιμετωπίζεται. Με κριτήριο την ατομικότητα και τη μοναδικότητά του.

Σε ολιγομελή τμήματα των τριών μέχρι πέντε ατόμων στα 55 λεπτά που διαρκεί το μάθημα ο μαθητής έχει την ευκαιρία να οδηγηθεί στη γνώση μέσα από μια διαδικασία εξατομικευμένης προσέγγισης.

Ο Μαθητής βρίσκεται στον καλύτερο χώρο της πόλης, σ' ένα χώρο που εμπνέει είτε αυτό συμβαίνει σε αίθουσα με τραπέζι συνεργασίας είτε σε αίθουσα με παραδοσιακή διάταξη θρανίων.

Στα παραπάνω βέβαια προστίθεται και η χρήση των νέων τεχνολογιών η οποία γίνεται μόνο και αποκλειστικά για να υπηρετήσει τους εκάστοτε εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Γιατί  όλοι μεγαλώνουν... κάποιοι εξελίσσονται!

Δείτε παρακάτω το video από την ημέρα των εγκαινίων:

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων