Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Η Φωτεινή Βελεσιώτου το Σάββατο live στο Notos stage.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου το Σάββατο live στο Notos stage.

31-03-2015

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες» αλλά και το πρόσφατο «Διόδια».

Τόσα χρόνια έχει κοινό που την ακολουθεί σταθερά, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με τους Γιώργο Καζαντζή, Μιχάλη Νικολούδη, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη κ.ά.

Παράλληλα με τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τον Μανώλη Μητσιά και τον Μπάμπη Στόκα ταξιδεύει σε όλη τη Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζοντας τη δική της οπτική για το καλό ελληνικό τραγούδι.

Το ήθος και η ερμηνεία της αγγίζουν τον κόσμο μ' ένα τρόπο πρωτοφανή: δεν έχει θαυμαστές και οπαδούς, όπως συμβαίνει με τα μουσικά είδωλα, έχει ακροατές γοητευμένους που η φωνή της τους μεταμορφώνει όπως μεταμορφώνει και το κάθε τραγούδι.

Το λαϊκό ηχόχρωμα της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος που σπάνια συναντάμε πια.

Το Σάββατο 04 Απριλίου στο Notos stage θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής από έντεχνα και λαϊκά ως ρεμπέτικα.

Μαζί της οι εξαίρετοι μουσικοί: Δημήτρης Μπαρτζώκας στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Σπύρος Γκούμας στο μπουζούκι,ο Χρήστος Τσαπράζης στο μπάσο και ο Δημήτρης Τσιολχάς στο ακορντεόν.

Είσοδος: 10€

Οι πόρτες ανοίγουν: 23:00
Πληροφορίες -Κρατήσεις: 2551080060

Ένα από τα πολύ γνωστά τραγούδια της Φωτεινής Βελεσιώτου "Μέλισσες", απολαύστε το:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων