Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Η Μελίνα Κανά και "ο Γόης του Θησείου" live το Σάββατο στο Notos stage.

Η Μελίνα Κανά και "ο Γόης του Θησείου" live το Σάββατο στο Notos stage.

02-11-2015

Τη Μελίνα Κανά με τον «Γόη του Θησείου» - μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα, που προϊόν αυτής της μουσικής συνεύρεσης είναι και το τελευταίο ομώνυμο άλμπουμ της Μελίνας "O Γόης του Θησείου" - θα τους απολαύσουμε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο Notos stage να αποδίδουν ανανεωμένοι και πληρέστεροι τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές!

Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει δώσει μεγάλες και σπουδαίες στιγμές, με τραγούδια σύγχρονων δημιουργών που την εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή, όπως ο Μανώλης Ρασούλης, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Η Μελίνα είναι η φωνή που με συναίσθημα, δυναμισμό και εξαιρετική ερμηνεία, αναδεικνύει τον λυρισμό και το πάθος των τραγουδιών και μας τα μεταφέρει με το κύρος που τους αρμόζει.
Οι συνεργασίες της πολλές και σημαντικές από τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, τον Παντελή Θαλασσινό ως τον Στάμο Σέμση ,τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Θοδωρή Κοτονιά, τον Κώστα Παρίση της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας που την κατατάσσει στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Μαζί της επί σκηνής :
Παναγιώτης Μανουηλίδης: Διασκευές, ενορχήστρωση, μπάσο, κιθάρες, τραγούδι
Θάνος Καζαντζής: Τύμπανα, ηλεκτρονικά
Κώστας Νικολόπουλος: Κιθάρες
Νίκος Παπαϊωάννου: Τσέλο, λαούτο
Γιώργος Δούσος : Πνευστά
Ηχοληψία: Λεωνίδας Μπεϊλής

Οι πόρτες ανοίγουν: 22:30
Είσοδος 10€ - Φοιτητές 6€
Πληροφορίες και κρατήσεις: 2551080060

.: Ό,τι γίνεται ή έγινε στο Notos Stage με ένα κλικ εδώ.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων