Σήμερα είναι: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

Ρεσιτάλ πιάνου του διεθνούς φήμης σολίστ Παναγιώτη Τροχόπουλου στην Αλεξ/πολη

Ρεσιτάλ πιάνου του διεθνούς φήμης σολίστ Παναγιώτη Τροχόπουλου στην Αλεξ/πολη

22-02-2016

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας - Θράκης διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου του διεθνούς φήμης σολίστ Παναγιώτη Τροχόπουλουμε έργα Beethoven, Rachmaninoff, Liszt. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη).

Ο Ελληνο - Ρώσος πιανίστας και μαθητής του θρυλικού βιρτουόζου Nikolai Petrov δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες ανά τον κόσμο στα πλαίσια ιδιαίτερα σημαντικών φεστιβάλ και θεσμών με τα πιο δύσκολα έργα που έχουν γραφτεί για το πιάνο, τα οποία παρουσιάζει με έναν τεχνικό έλεγχο που θα ζήλευαν ακόμη και οι διασημότεροι πιανίστες του κόσμου.

Στις πλέον σημαντικές του συμπράξεις με ορχήστρα συγκαταλέγονται εμφανίσεις με το 3ο Κοντσέρτο του Rachmaninoff και το 2ο Κοντσέρτο του Brahms, ενώ η δισκογραφική του δουλειά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις πρώτες παγκόσμιες εκτελέσεις όλων των σημαντικών έργων του Άγγλου συνθέτη Holbrooke, τα οποία επίσης παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στο "English Music Festival".  

Έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τα πιο διάσημα περιοδικά κλασσικής μουσικής - όπως το Gramophone -, τα οποία έχουν μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για τις εκτελέσεις του σε έργα Rachmaninoff αλλά και στον "Petrushka" του Stravinsky.

Ο Παναγιώτης Τροχόπουλος είναι επίσης ο μοναδικός Έλληνας πιανίστας που παίζει το Κοντσέρτο του Busoni αλλά και το "Κοντσέρτο για σόλο πιάνο" του Alkan (την ρωσική πρεμιέρα του οποίου πραγματοποίησε στη Μόσχα για τα 200 χρόνια από τη γέννηση του συνθέτη) δυο μυθικά έργα τα οποία αποτελούν βράχους του σπάνιου και ουσιαστικά απλησίαστου για τους περισσότερους πιανίστες ρεπερτορίου.

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων