Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Η Ζωή Τηγανούρια και ο Πασχάλης Μπούρας στο e-evros.gr (video)

Η Ζωή Τηγανούρια και ο Πασχάλης Μπούρας στο e-evros.gr (video)

12-06-2018

Με αφορμή τον διαγωνισμό πίτας που πραγματοποιήθηκε στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη και την πρόσκληση από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Αγνάντιας "Άγιος Γεώργιος", η εντυπωσιακή συνθέτης και σολίστ του ακορντεόν από την Σαμοθράκη, Ζωή Τηγανούρια και ο στιχουργός Πασχάλης Μπούρας συναντήθηκαν με το e-evros.gr.

Σε συνέντευξη που έδωσαν στον Χρήστο Δούκα στην εκπληκτική παραλία του Αmmo Αmmo με θέα την πανέμορφη Σαμοθράκη, μίλησαν για όλα.

Η εντυπωσιακή συνθέτης, μίλησε για το ποιοί είναι οι λόγοι που που επισκεφτείτε την περιοχή του Έβρου, πως ένα e-mail έγινε η αφορμή να βρεθεί στις ξένες αγορές και πιο συγκεκριμένα στο Hollywood.

Μιλάει για τις συνεργασίες της με τα μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και της χαρακτηρίζει ως μαθήματα, που την βοηθήσανε να μαζέψει γνώσεις και να εμπλουτίσει την μουσική που τόσο αγαπάει.

Μιλάει για το εξαιρετικό κομμάτι με τίτλο «Σαμοθράκης Βήμα» όπου συνθέτης και στιχουργός είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως  κ. Άνθιμος, και για το πώς ένιωσε με αυτή την τοσο σημαντική πρόταση που της έγινε.

Η δισκογραφική εταιρία που έχει δημιουργήσει έγινε με σκοπό να φιλοξενήσει ιδιαιτέρους καλλιτέχνες με ιδιαίτερη μουσική, όπως η δική της. Συμφωνά με την ίδια, υπάρχουν καλλιτέχνες νέοι που ψάχνουν στέγη και κάποιον να τους βοηθήσει στα πρώτα τους βήματα. Έτσι αποφάσισε να στηρίξει όλα αυτά τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα ανοίγοντας την πόρτα της "Zoe music".

Στην συνέχεια ο Πασχάλης Μπούρας στην ερώτηση τι είναι αυτό που του δίνει έμπνευση, χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε η ιδία η ζωή. Μιλάει για το ποιος καλλιτέχνης θα ήθελε να ερμηνεύσει δικό του τραγούδι, για τα όνειρά του και για την συνεργασία του με την δική μας Ζωή Τηγανούρια.

Κλείνοντας η αγαπημένη συνθέτης και σολίστ του ακορντεόν, εύχεται το έργο της και η μουσική της να φέρει καλά αποτελέσματα στις νέες γενιές καλλιτεχνών που έπονται.

Δείτε και ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων