Σήμερα είναι: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO AL FARO DANSE PASSION

e - books

Αγαπώντας (σ)τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Αγαπώντας (σ)τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

12-02-2016

 

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Έβρου με ιδιαίτερη συγκίνηση εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης που μεταστεγάζεται στο Καπνομάγαζο.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μμ, στην τελική ευθεία προς την ημέρα εγκαινίων της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, εραστές της ποίησης και της μουσικής θα υφάνουν με τα νήματα του Έρωτα για τη δημιουργία, τον πολιτισμό, την όμορφη πόλη μια εκδήλωση που θα μας ταξιδέψει στο χωροχρόνο: από την αρχαία Νιπούρ της Σουμερίας έως τον Ανακρέοντα και τη Σαπφώ, από το δημοτικό τραγούδι και το αγγλικό σονέτο έως τον Ελύτη, τον Καβάφη και σύγχρονες εβρίτισσες ποιήτριες.

Σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα θα υμνηθεί η Αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της με τη βοήθεια των μελών του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου και αγαπημένων φίλων.

Κιθάρα: Κώστας Ζαζόπουλος. Τραγούδι: Καίτη Μακρή, Κώστας Ζαζόπουλος.

Ανάγνωση ποιημάτων: μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου- Χρήστος Ράπτης, Μαρία Μπόζιου, Πολύμνια Αγγελώνια, Ελένη Κουτρούλα Πηνελόπη Στράτη, Γιούλη Ζήκα.

Ποιήματά τους θα διαβάσουν οι ποιήτριες Βάγια Κάλφα και Αναστασία Παπαδάκη.

Ας γίνει αυτή η εκδήλωση η αφορμή να αγκαλιάσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για την αναγέννηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Και όχι μόνο αυτό: ας την ερωτευτούμε!

 

Who is Who


Who is Όλγα;

Who is Όλγα;

Σήμερα συναντάμε την Όλγα Γκούβερ! Μία Αλεξανδρουπολίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ζει στην πόλη
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων