Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Ο Γιώργος Γιαννιάς έρχεται στο Pico by Night για να μας απογειώσει!

Ο Γιώργος Γιαννιάς έρχεται στο Pico by Night για να μας απογειώσει!

22-12-2022

Το Pico by night συνεχίζει τα μοναδικά live του και αυτή τη φορά σειρά έχει ο Γιώργος Γιαννιάς!

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, ο Γιώργος Γιαννιάς θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές του και θα μας βάλει για τα καλά σε κλίμα λαϊκό. Ο τραγουδιστής με την ερωτική του φωνή θα μας κάνει να περάσουμε υπέροχα στο αγαπημένο Pico by Night στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

Οι πόρτες θα ανοίξουν λίγο μετά τις 00:00.

Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2551024700 και ετοιμαστείτε για μία νύχτα γεμάτη χορό, τραγούδι, ρυθμό και τον Γιώργο Γιαννιά να ανεβάζει την διάθεση στα ύψη!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Γιαννιά:

Ο Γιώργος Γιαννιάς γεννήθηκε το 1979 στο νησί της Ρόδου και από μικρός είχε κλήση στο τραγούδι.Πρίν ακόμα τελειώσει το σχολείο εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και τα πρώτα δείγματα είναι εντυπωσιακά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τον προσελκύσει η δισκογραφική εταιρεία Minos Emi και να τον καλέσει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της σε ηλικία 18 ετών.Το 2001 εμφανίζεται στο καλοκαιρινό Romeo και ήδη το όνομά του αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστό στην αθηναική νύχτα καθώς την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή της πασίγνωστης Εύης Δρούτσα” με τίτλο “¾” και πιο γνωστό τραγούδι το “Φύγε”.

Την επόμενη χρονιά ο ροδίτης τραγουδιστής αλλάζει δισκογραφική εταιρεία και υπογράφει με την Universal Music με την οποία κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «18 Βήματα» το οποίο περιέχει ένα από τα πιο γνωστά hit της εποχής το “Δεν είσαι δώ” που παρέμεινε πολλές εβδομάδες στο top 10 των ελληνικών chart.Ο τραγουδιστής συνεχίζει να εμφανίζεται στο Romeo αλλά αυτή τη φορά το χειμερινό, με τον κόσμο να γεμίζει κάθε βράδυ νυχτερινό μαγαζί.

Από τότε ακολουθεί μία συνεχή ανοδική πορεία με τον κόσμο να τον "αγκαλιάζει" κάθε στιγμή.

Εμείς θα τον απολαύσουμε παρέα στις 5 Ιανουαρίου για ένα live που θα γράψει ιστορία.

To e-evros.gr είναι χορηγός επικοινωνίας

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων