Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Ο Ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος.
Ο Ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος.

Ο ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος από τις "Όρνιθες" μιλά στο e-evros.gr! (video)

13-08-2021

Ο γνωστός και πολυαγαπημένος ηθοποιός κ. Ταξιάρχης Χάνος, ήρθε στην Αλεξανδρούπολη και μίλησε στο e-evros.gr με τη Φένια Δούκογλου για την θεατρική παράσταση "Όρνιθες" του Αριστοφάνη που θα προβληθεί στο Θέατρο Αλτιναλμάζη, σήμερα το βράδυ στις 21:00 το βράδυ!

Μας μίλησε για τα χαρακτηριστικά του Πεισθέταιρου, τον ρόλο βέβαια που υποδύεται κιόλας στο έργο "Όρνιθες",  ενώ τόνισε την ανάγκη του ήρωα να ιδρύσει μαζί με τον Ευελπίδη μια νέα αποικία με δικούς τους κανόνες, που δεν θα υπάρχει η διαφθορά που υπήρχε στην προηγούμενη Αθηναϊκή Δημοκρατία.

Βέβαια μας ο Αριστοφάνης ως επίκαιρος καθώς τα έργα του μέχρι και σήμερα αντικτροπτίζουν τη σημερινή κοινωνία, ειδικά οι "Όρνιθες" φανερώνουν την ανάγκη της ανθρωπότητας για μια ιδανική κοινωνία.

Το θεατρικό έργο "όρνιθες" του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη για να μας αφυπνήσει για το τι γίνεται σε περίπτωση μιας διεφθαρμένης εξουσίας αλλά και στο στόχο των δύο γέρων να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο από την αρχή.

Στο τέλος της συνέντευξης φυσικά δεν παραλείψαμε να του ζητήσουμε μια συμβουλή για τους νέους ηθοποιούς και ο κ. Ταξιάρχης μας είπε πως "Ας προσπαθήσουν οι νέοι, η προσπάθεια είναι που μετράει".

Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα εισιτήρια.

Παρακολουθήστε παρακάτω ολοκλήρη τη συνέντευξη, μέσα από την κάμερα του e-evros.gr:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων