Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Ο Μπάμπης Στόκας live στο Notos stage.

Ο Μπάμπης Στόκας live στο Notos stage.

26-10-2015

Μετά την περσινή πετυχημένη εμφάνιση του, o Μπάμπης Στόκας,  επιστρέφει με την πλήρη μπάντα του στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στo Notos stage.

Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Στη μουσική σκηνή του Notos Stage την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα δισκογραφική δουλειά του με  έντεκα επιλεγμένα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Μπάμπη Στόκα από την εποχή των Πυξ Λαξ έως σήμερα .

Τραγούδια όπως το "Να χαθώ στα βήματα σου", " Ο πίνακας", η "Φωτιά", κ.α πέρνουν νέα πνοή μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Μπαρμπαγαλά και καταγράφονται ξανά ερμηνευμένα από καταξιωμένους τραγουδιστές όπως:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ρους κ.α

Μαζί και ένα νέο τραγούδι (Της Φωτιάς) που τους στίχους έχει γράψει ένας από τους σημαντικότερους ποιητές του ελληνικού τραγουδιού ο Άλκης Αλκαίος σε μουσική του Μ. Στόκα.

Ένα πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς είναι τα δυο τραγούδια:

"Να χαθώ στα βήματα" με τη μαγική φωνή της Τάνιας Τσανακλίδου καθώς και το νέο τραγούδι,  "Της Φωτιάς"  με την ερμηνεία του Μπάμπη.


Εισιτήρια στην είσοδο: 12 €
Προπώληση με 10€ από το κατάστημα Κάβα "Πορφυρός" Λ. Δημοκρατίας 375

Οι πόρτες ανοίγουν: 22:30

Η αγορά εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει θέση για την οποία αναγκαία είναι η κράτηση στο 2551080060.

.: Ό,τι γίνεται ή έγινε στο Notos Stage με ένα κλικ εδώ.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων