Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στο stage του Theatro cafe, στο Πάρκο Αλτιναλμάζη
Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στο stage του Theatro cafe, στο Πάρκο Αλτιναλμάζη

Ο ΣΥΜΑ έστησε ένα τρελό γλέντι με τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στο Theatro cafe (video)

30-12-2017

Το βράδυ της Πέμπτης πήγαμε στο εντυπωσιακό Theatro cafe, στο Πάρκο Αλτιναλμάζη για να δούμε ιδίοις όμμασι τι ακριβώς σημαίνει «Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια»!

Εκεί συναντήσαμε τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC οι οποίοι ήταν καλεσμένοι του Συλλόγου Μουσικών Αλεξανδρούπολης και μας παρέσυραν στο δικό τους ξεχωριστό πάρτι.

Ο χώρος ήταν γεμάτος και η ατμόσφαιρα ανάδυε μια θετική ενέργεια. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα dj set από τον Χρήστο Δούκα ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή οι Ice Breakers οι οποίοι "ζέσταναν" και την ατμόσφαιρα!

Όταν ακούστηκαν οι πρώτες νότες από την γκάιντα οι τρεις Θρακιώτες άρχισαν το γλέντι βάζοντας κατευθείαν το κοινό στο πάρτι με τον κόσμο να να χορεύει σε ρυθμούς παραδοσιακούς! Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝKC έμειναν στη σκηνή  περισσότερο από μιάμιση ώρα. Το συμπερασμα της βραδιάς ήταν ένα: κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στους INK, το τοπικό συγκρότημα που πάντα μας εκπλήσει με την παρουσία του!

Η βραδιά έκλεισε με τους Last Freak Out, την Αλίνα αλλά και με πλήθος μουσικών από τον Σύλλογο Μουσικών Αλεξανδρούπολης.

Ίσως τα λόγια να είναι είναι φτωχά για να περιγράψουμε την συγκεκριμένη εκδήλωση γι αυτό και βιντεοσκοπήσαμε τη συναυλία και τη Δευτέρα το βράδυ θα μεταδώσουμε από το κανάλι της web TV του e-evros.gr ολόκληρη τη συναυλία (εγγραφείτε εδώ: https://www.youtube.com/eevrostv).

Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τη βραδιά κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε παρακάτω το video που ετοιμάσαμε από την βραδιά:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων