Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Περισσότεροι από 8.000 Θεσσαλονικείς, τα 'σπάσαν' με φόντο το Θερμαϊκό!
Περισσότεροι από 8.000 Θεσσαλονικείς, τα 'σπάσαν' με φόντο το Θερμαϊκό!

Όταν το e-evros.gr πήγε στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη!

02-09-2013

Ο 9ος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του Νίκου Βέρτη ήταν η Θεσσαλονίκη, όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης χάρισε μία μαγική βραδιά στους φίλους και στους θαυμαστές του στην συμπρωτεύουσα το βράδυ της 29ης Αυγούστου.

Το e-evros.gr είχε την ευκαιρία, μετά από πρόσκληση της παραγωγής, να απολαύσει για ακόμη μία φορά το μουσικό υπερθέαμα και να εξασφαλίσει πλούσιο υλικό, όχι μόνο από τη συναυλία, αλλά και από τις προετοιμασίες τόσο των συνεργατών του όσο και του ίδιου του Νίκου Βέρτη.

Παρά το γεγονός ότι η συναυλία αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και τελικά πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα, οι Θεσσαλονικείς έδειξαν την αμέριστη χαρά τους που θα απολάμβαναν τον καλλιτέχνη επί σκηνής, κατακλύζοντας το χώρο, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η συναυλία, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Όσοι παρακολούθησαν αυτή την 9η κατά σειρά συναυλία, εντυπωσιάστηκαν από την υψηλών προδιαγραφών προσεγμένη παραγωγή και πέρασαν μία ειδυλλιακή βραδιά με θέα το Θερμαϊκό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια του Νίκου Βέρτη από τη δεκαετή δισκογραφική του πορεία.

Η κάμερα του e-evros.gr τον ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του και έγινε η... σκιά του για μια μέρα!

Απολαύστε το video:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων