Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - cinema

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 67 ', περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, χωρίς διαλόγους.
Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 67 ', περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, χωρίς διαλόγους.

Προβολή κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου

10-11-2023

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το 6ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, οργανώνει κινηματογραφική προβολή με τίτλο «Ζωηροί Φίλοι», την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 (ώρα 11:00), στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 67 ', περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, χωρίς διαλόγους, που απευθύνονται σε οικογένειες με παιδιά, ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Αναλυτικά:

Η Χαμένη Πριγκίπισσα (Princess Aubergine)

Ντίνα Βελικόφσκαγια, Γερμανία, 8', 2023

Ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα έχουν σχεδόν τα πάντα: κάστρα, άλογα, κήπους, κατοικίδια ζώα, αγάπη, αλλά, μάλλον, κάτι λείπει. Πού είναι η πριγκίπισσα;

Χάρτινα Όνειρα (Paper Roll)

Φαμπιάν Μολινάρο Σαν Μαρτίν, Ισπανία, 7', 2022

Ένα γεμάτο ενέργεια 8χρονο αγόρι μπορεί να διπλώνει όλα τα αντικείμενα σαν να ήταν φτιαγμένα από χαρτί. Έτσι, ένα πρωί του Φθινοπώρου συλλέγει όλα όσα αγαπά στο σπίτι του και προετοιμάζεται για ένα ταξίδι που θα του αλλάξει τη ζωή.

Τα Στοιχεία της Φύσης (Elements)  

Νταβίντ Κάστρο, Ισπανία, 4', 2022

Το Νερό είναι θλιμμένο γιατί εδώ και πολλά χρόνια Τα Τέσσερα Στοιχεία της Φύσης παραμένουν κρυμμένα. 

Το Λούνα Παρκ (La Calesita)

Αουγκούστο Σιλάτσι, Αργεντινή, Καναδάς, ΗΠΑ, 10', 2022

Γνωρίστε καλύτερα εκείνους που αφιερώνουν τη ζωή τους στο να προσφέρουν χαρά και ευτυχία στα παιδιά και στις γειτονιές τους: τους χειριστές των καρουζέλ!

Η Μέλισσα-Ρομπότ (Buzz)

Άντριου Μπράντ, Μπρόν Τσέινι, Ηνωμένο Βασίλειο, 10', 2023

Ο Μπαζ, ένα ρομπότ μέλισσα, προκαλεί συνεχώς προβλήματα στην κυψέλη. Η εκνευρισμένη μελισσοκόμος  προσπαθεί να επαναπρογραμματίσει  την κυψέλη, αλλά αποτυγχάνει και αποφασίζει να ακολουθήσει τον Μπαζ στο εσωτερικό ενός ηφαιστείου. Εκεί ανακαλύπτουν κάτι που θα αλλάξει τη ζωή στον πλανήτη Άρη για πάντα.

Η Μαγισσονεράιδα (Witchfairy)

Σεντρίκ Ιγκόντ, Ντέιβιντ Βαν ντε Βέγιερ, Βουλγαρία, Βέλγιο, 15', 2022

Όταν είσαι νεράιδα, αλλά θέλεις να γίνεις μάγισσα. Η Ρόζμαρι βαριέται στο παραμυθένιο και ήσυχο κάστρο της και θέλει να γίνει μάγισσα για να ζει πιο ελεύθερα. Όταν η μητέρα της της το απαγορεύσει, εκείνη θα αποφασίσει να σκάσει στο μυστηριώδες δάσος των μαγισσών.

Προσοχή: Γάτος (Flutter)

Άνταμ Ριντ Λέβι, ΗΠΑ, 6', 2023

Ο Τζέρι, ένα κολιμπρί διαφορετικό από τα άλλα, πρέπει να διατηρήσει την οικογένεια του ενωμένη και να  αντιμετωπίσει έναν πεινασμένο γάτο που κυκλοφορεί στο σπίτι. Από τον παραγωγό της Ζωούπολης.

Οι Αραχνούλες (Spin & Ella)

Αν Βρόμπαουτ, Βέλγιο, 7', 2023

Η Έλλα και η καλύτερή της φίλη, η Αράχνη, χρησιμοποιούν πάντα τη φαντασία τους για να δημιουργούν μαζί ιστούς αράχνης. Αλλά η δημιουργική συνεργασία δεν είναι πάντα τόσο εύκολη…

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Μετάξης, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων