Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

"ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ": Εαρινή συνάντηση χορωδιών στο Φάρο της Αλεξανδρούπολης!

"ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ": Εαρινή συνάντηση χορωδιών στο Φάρο της Αλεξανδρούπολης!

13-05-2022

Ενώνουν τις φωνές τους, 200 περίπου χορωδοί της πόλης μας, μετά από 2,5 δύσκολα χρόνια απουσίας, σε μια συλλογική μουσική εκδήλωση με τίτλο "ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ".

H εκδήλωση αποτελεί μια πρωτοβουλία και οργάνωση, της χορωδίας "ΟΡΦΕΑΣ" Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρα 8:00 μ.μ. στην Πλατεία του Φάρου της Aλεξανδρούπολης.


Για πρώτη φορά , οι Τροβαδούροι του Εθνικού, οι Φωνές της Θράκης, ο Χορωδιακός Όμιλος "ΕΥΤΕΡΠΗ" και ο Καλλιτεχνικός Όμιλος θα μοιραστούν την εξέδρα με την χορωδία "ΟΡΦΕΑΣ", σε μια προσπάθεια να αναδείξουν την χορωδιακή Τέχνη, να προβάλλουν την πολυφωνική καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά κυρίως να δώσουν την ευκαιρία στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας, να απολαύσει το χορωδιακό τραγούδι και να τραγουδήσει μαζί με τις χορωδίες αγαπημένα
τραγούδια.

Mας προσκαλούν σε αυτήν την εαρινή συνάντηση χορωδιών να τραγουδήσουμε ΜΑΖΙ για την ειρήνη, την ομόνοια και την αγάπη όπως απαιτεί ο εορτασμός των "ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ" του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Για πληροφορίες, διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραμματέα του Δ.Σ. της χορωδίας "ΟΡΦΕΑΣ" Χριστόδουλο Μουρίκα στο τηλ 6934046052 ή στο email: [email protected]

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων