Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Sold Out για το Mindspark στην Αλεξανδρούπολη - Διάθεση νέων θέσεων

Sold Out για το Mindspark στην Αλεξανδρούπολη - Διάθεση νέων θέσεων

11-04-2017

Το Mindspark Αλεξανδρούπολης έγινε sold out 6 μέρες από την διάθεση των εισιτηρίων!

100 τυχεροί εξασφάλισαν την θέση τους και θα δουν ζωντανά τον Peter Economides και τον Γιάννη Καλογεράκη, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον Tom Katsioula μέσω skype από την Silicon Valley.

Επίσης στο δεύτερο μέρος, θα απαντηθούν ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό κατά την διαδικασία της αίτησης, σε ένα διαμορφωμένο πάνελ με τους ομιλητές, τον Πέτρο Σουκουλια, Εμπειρογνώμονα Τεχνολογίας & Καινοτομίας και τον Χριστόδουλο Τοψίδη, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και επιχειρηματία.

Η επιχειρηματική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης αγκάλιασε το Mindspark καθώς πλέον του 80% των αιτήσεων, αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

Η ανταπόκριση είναι πολύ υψηλή και οι αιτήσεις ξεπεράσανε κατά πολύ τον προκαθορισμένο αριθμό των 100 θέσεων. Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου, το οποίο είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης, οι αιτήσεις ξανανοίγουν με την διάθεση ακόμη 50 θέσεων, καθώς οι αιτήσεις που εκκρεμούν αφορούν επιχειρηματίες και κάτοικους του Έβρου.

Όι αιτούντες που έχουν λάβει μήνυμα αναμονής της κατάστασης της αίτησης τους, σύντομα θα λάβουν επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Να θυμήσουμε πως η πρεμιέρα του 1ου Mindspark ξεκινά από την Αλεξανδρούπολη, στις 20 Απριλίου, 2017 με στόχο να σου δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα να αξιοποιήσεις το δυναμικό σου.

Οι αιτήσεις ξανανοίγουν και πέραν από την αναμονή όσοι δεν πρόλαβαν να αιτηθούν και επιθυμούν να παρακολουθήσουν μπορούν να μεταβούν στο παρακάτω σύνδεσμο:
https://goo.gl/forms/5eqY2XHItVHAB55x1

Δείτε τι ακριβώς είναι το Mindspark κάνοντας κλικ εδώ.

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων