Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Τα "Κίτρινα Ποδήλατα" live στο Κυβερνείο - Φίλιον στην Αλεξανδρούπολη!

Τα "Κίτρινα Ποδήλατα" live στο Κυβερνείο - Φίλιον στην Αλεξανδρούπολη!

03-08-2022

Τα "Κίτρινα Ποδήλατα" live στο Κυβερνείο - Φίλιον στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 14 Αυγούστου!

Η πετυχημένη ακουστική παράσταση, «με δυο κιθάρες...», που τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ταξίδεύουν μουσικά σε όλη την Ελλάδα από το 2015 (με αφορμή το vol.1 της μουσικής Τριλογίας τους), συνεχίζει να αποδεικνύει πως η «πρώτη ύλη», ως ψυχή των τραγουδιών, μπορεί να φωτίσει εσωτερικές δυνάμεις, ενώ ο ήχος από δυο κιθάρες καταφέρνει γεμάτος αλήθεια και αρμονία, να ενώσει την παρέα σε κοινά συναισθήματα.

Άριστα επιμελημένα παιξίματα, ενορχηστρώσεις και ερμηνείες, συναντούν την αδερφική χημεία αλλά και την 21χρονη εμπειρία των δυο δημιουργών Αλέξανδρου και Γιώργου Παντελιά, οι οποίοι στοιχηματίζουν να μετατρέψουν μια μουσική βραδιά σε πολύτιμη ανάσα αισιοδοξίας!


Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, πρωταγωνιστούν στην ευρυματική και επικοινωνιακή ακουστική παράσταση, που συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών απ την ξένη και την εγχώρια σκηνή.

Σε ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς, που αν και «έφυγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, που αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ , «με δυο κιθάρες» ζωντανεύουν τον ρυθμό στις παλάμες της παρέας που ενώνουν στον αέρα και ζωηρεύουν τα φωνητικά των φίλων σαν καλοκουρδισμένη χορωδία , σε «κερδισμένες» ακουστικές μουσικές βραδιές.

  • Ώρα έναρξης είναι 21:30
  • Τιμή Εισιτηρίου : 5 €
  • Τηλ. κρατήσεων / reservations 25510-37160 -6974546988
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων