Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - wine

Τα TU Events επιστρέφουν με ένα "Pop Up Wine Project" στο ΝΟΑ café - bar

Τα TU Events επιστρέφουν με ένα "Pop Up Wine Project" στο ΝΟΑ café - bar

12-05-2017

Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του Umami Festival 2017, του 1ου Φεστιβάλ Οίνου και Γαστρονομίας στη Θράκη τα TU Events επιστρέφουν με μια νέα σειρά καινοτόμων οινικών project, τα One Wine Stand.

Τι είναι τα One Wine Stand

Είναι ένα Pop Up wine project ή αλλιώς ένα open air wine bar που συνδέεται με κάποιο σημείο της επιλογής μας, συνήθως κάθε φορά διαφορετικό και καλεί όλους τους λάτρεις του κρασιού να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία με την παρέα τους.

Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμο κρασί και το TU Canteen σε ένα διαφορετικό πάρτι που είστε όλοι καλεσμένοι!

Δημιουργούμε ένα «wine & streetfood bar» για μισή ημέρα!

Ποιος είπε ότι τα καλύτερα πάρτι γίνονται μόνο με ποτά; Αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα, τότε πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα τα δικά μας ... Umami wine parties!

Ερχόμαστε κοντά στο κρασί με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο, ενώ γνωρίζουμε τα κρασιά της χώρας μας μέσα σε ένα κλίμα ανοιχτού bar, με μουσική, κόσμο και ιδιαίτερες γεύσεις από το TU Canteen.

Under the sun wine party? Night vibes & tastes? Ή και τα 2?
Μπορείτε να έρθετε ότι ώρα θέλετε ή ακόμη και να ακολουθήσετε όλη την διάρκεια του event. Θα υπάρχει άφθονο κρασί και φαγητό ενώ η ομάδα των TU Events θα είναι εκεί ώστε με συζήτηση, γνώσεις και ιδέες να κάνει τις στιγμές σας ξεχωριστές.

Πως για να συμμετάσχετε

Στα one wine stand δεν χρειάζονται κρατήσεις, ούτε πίεση ως προς την ώρα προσέλευσης. Το party ξεκινά από τις 12.30 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο και συνεχίζει μέχρι το βράδυ, ενώ η μουσική θα εναλλάσσεται συνεχώς.

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε την καλή σας διάθεση και να λάβετε μέρος στα πρωτότυπα wine parties μας.

Η φιλοσοφία

Η ομάδα των ΤU Events δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για το κρασί και το καλό φαγητό σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος τους είναι να το αγαπήσετε και να το απολαύσετε με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, κρατώντας πάντα την επώνυμη ποιότητα.

Οι επιλογές κρασιού σε κάθε event θα είναι διαφορετικές και πάντα επώνυμες.

Τα Χαμόγελα

Όπως σε κάθε event που κάνει το TU, έτσι και στο One Wine Stand στηρίζουμε το έργο του παιδικού χωριού SOS Θράκης. Στον χώρο που θα πραματοποιηθεί το event θα υπάρχει (όπως και στο Umami Festival) παρουσία του χωριού SOS με εθελοντές, εκθέτοντας έργα που έχουν φτιάξει τα παιδιά.

Θα μπορείτε έτσι να γνωρίσετε από κοντά το σημαντικό έργο που γίνεται και να αποκτήσετε κάποια από τα χειροποίητα έργα τους!

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Τοποθεσία: ΝΟΑ (Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης), Λιμάνι Αλεξ/πολης

Ώρα: 12.30 - 23.30

Κρασιά / Παραγωγοί:

Τέχνη Οίνου - Μαλαγουζιά
Σιγάλα - Αα
Συμεωνίδη - Sauvignon Blanc
Μίγας - Μοσχάτο Τυρνάβου
Βουρβουκέλη - Άβδηρος Ροζέ
Παυλίδης - Thema Ροζέ
Ζαφειράκης - Μικρή Αρκούδα (ερυθρό)

Κόστος: Είσοδος ελεύθερη. Το κάθε ποτήρι κρασί & refill θα κοστίζει από 3 – 4,5 ευρώ ενώ τα gourmet burgers / sandwich του TU Canteen θα κοστίζουν 3,5 ευρώ.

*Διαθέσιμες φυσικά θα είναι και φιάλες κρασιού με το ανάλογο κόστος

Dress Code: Casual & (Sunglasses)

Χορηγός επικοινωνίας είναι το www.e-evros.gr

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων