Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - theater

To 2o Φεστιβάλ Κωμωδίας στην Αλεξανδρούπολη "on video"!

To 2o Φεστιβάλ Κωμωδίας στην Αλεξανδρούπολη "on video"!

17-07-2018

Το μεγάλο φεστιβάλ κωμωδίας επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη!


Το stand-up comedy, το κωμικό φαινόμενο 
που έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, ο κωμικός αυτοσχεδιασμός, αλλά και το κωμικό θέατρο συναντήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Alexandroupolis Comedy Festival 2018 και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σε τέσσερις μέρες 21 κωμικοί έδωσαν τον καλύτερο τους και μας χάρισαν απλόχερα αμέτρητες στιγμές γέλιου ενώ στην παρουσίαση ο δικός Παναγιώτης Κούδας ο οποίος ήταν και η μεγάλη έκπληξη του φεστιβάλ καθώς ουκ ολίγες φορές μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ανταπόκριση του κοινού  ήταν εκπληκτική σε όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ. 

Οι 4 ημέρες του Φεστιβάλ κύλησαν κάπως έτσι: 

1η Ημέρα: Ο κόσμος συγκεντρωνόταν από νωρίς για να πάρει τα εισιτήρια για τις πρώτες παραστάσεις του Φεστιβάλ! Όλα ξεκίνησαν με 6 Νέους Κωμικούς οι οποίοι κέρδισαν χαμόγελα, γέλια και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Λίγο μετά  τις 22:30 την σκυτάλη πήρε ένα παλλικάρι... ο Διονύση Ατζαράκης ο οποίος μας "αποτελείωσε"! 

Λίγο μετά τις 12 η βραδιά έκλεισε με ένα Party στο ZUCCA Coffee - Lounge - Bar.

2η Ημέρα: Την δεύτερη ημέρα ο Γιώργος Χατζηπαύλου έδωσε στα παιδιά  την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας μεγάλης παρέας με επίκεντρο τη χαρά, το χιούμορ, το γέλιο και την επικοινωνία και να δημιουργήσουν μια όμορφη ανάμνηση.

Στις 21:30 στη σκηνή ανέβηκε η μια νέα  stand up comedian η Αλίκη Τσακούμη η οποία αποθεώθηκε από το κοινό! Η συνέχεια της βραδιάς ήταν.... "εκρηκτική", το κωμικό "Μπουμ" (Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος) έκανε την εμφάνιση του και  ξετρέλανε κόσμο!

Μετά τα μεσάνυχτα το ραντεβού δόθηκε στο Soho Absolutely Fabulous για ένα after party!

3η Ημέρα: Η τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ, ξεκίνησε δυναμικά με τα παιδιά ως νέους stand up comedians σε μια παράσταση "δια χειρός" Γιώργου Χατζηπαύλου. Στις 21:30 ο Θανάσης Σαμαράς μας έκανε να "λυθούμε" στα γέλια και η βραδιά τελείωσε με τους Mikeius – Μαλιάτση – Φουντούλη, την πιο δημιουργική παρέα του youtube!

Αμέσως μετά η διασκέδαση συνεχίστηκε στο Drunk Sinatra Roof Garden.

4η Ημέρα: Η τελευταία ημέρα έκλεισε με Θωμά Ζάμπρα, Μιχάλη Μαθιουδάκη και τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο εκεί πια το τερματίσαν κιόλας, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Οι θεατές φύγανε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και με τα μάτια υγρά από δάκρυα!

Το φεστιβάλ έκλεισε με ένα Big Party στο Ταράτσα book & coffee.

Όπως όλα δείχνουν το Alexandroupolis Comedy Festivalτο οποίο, μετά την περσινή τεράστια επιτυχία που σημείωσε τείνει να αποτελέσει θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης και χαιρόμαστε πολύ γι' αυτό!

Εμφανίστηκαν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αγγελόπουλος, Διονύσης Ατζαράκης, Αργυρώ Γιαπουτζή, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρηστος Καλαιτζιδης, Κούδας Παναγιώτης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Κώστας Μαλιάτσης, Αλέξανδρος Μουρατίδης, Δήμητρα Νικιτέα, Ζήσης Ρούμπος, Θανάσης Σαμάρας (Cain), Γιάννης Σαρακατσάνης, Αλίκη Τσακούμη, Ηλίας Φουντούλης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Iron Man, Mikeius.

.: Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το τετραήμερο φεστιβάλ.

Απολαύστε το video που ετοιμάσαμε από το 4ημερο γέλιου στο πάρκο Αλτιναλμάζη:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων