Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Σε 1η προβολή μέσα από το e-evros.gr!
Σε 1η προβολή μέσα από το e-evros.gr!

«Το Θέατρο»: To νέο video clip των ΕΝΤΕΧΝΩΣ σε πρώτη προβολή!

26-09-2021

Οι ΕΝΤΕΧΝΩΣ παρουσιάζουν μέσα από το e-evros.gr, το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ από το καινούριο τους single με τίτλο «Το Θέατρο», με τη συμμετοχή τόσο του πολύ γνωστού ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα όσο και του δημοφιλούς τραγουδοποιού Βασίλη Καζούλη.

Η ερμηνεία του τραγουδιού ανήκει στον Μιχάλη Κιομουρτζή, ενώ στα φωνητικά συμμετέχει η Βίκη Μαματσοπούλου. Τη μουσική συνέθεσε ο Βασίλης Γρένδας, ενώ τους στίχους έγραψε ο Μαργαρίτης Τσιφουτίδης. Μάλιστα ο τελευταίος, με αυτό του το ποίημα απέσπασε το πρώτο βραβείο και το χρυσό μετάλλιο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης το 1995.


Η ενορχήστρωση και η παραγωγή έγινε από τον Βασίλη Γρένδα, η μίξη και το mastering από τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, στο σενάριο συνεργάστηκαν οι Μιχάλης Κιομουρτζής και Γιάννης Κώστογλου ενώ η σκηνοθεσία και η εικονοληψία του βίντεο κλιπ είναι του Γιώργου Καραδημήτρη.

Έπαιξαν οι ΕΝΤΕΧΝΩΣ που αποτελούνται από τους παρακάτω 5 μουσικούς : Μιχάλη Κιομουρτζή (φωνή), Βίκη Μαματσοπούλου (φωνή), Κυριάκο Μπουλούμπαση (ηλεκτρική κιθάρα, λούπες), Γιάννη Κώστογλου (ηλεκτρικό μπάσο), Βασίλη Γρένδα (πλήκτρα).
Εκτός όμως από τους ΕΝΤΕΧΝΩΣ στο τραγούδι συμμετείχαν και οι παρακάτω μουσικοί :
Nίκος Καλύβας (ντραμς), Άγγελος Τσακμακάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κωστίδης (κλαρίνο), Ασπασία Σταμούλη (φλάουτο) και Γεράσιμος Φωτιάδης (βιολί).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε «Το Θέατρο» από τους ΕΝΤΕΧΝΩΣ αποκλειστικά μέσα από το e-evros.gr, σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων