Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

122 άτομα εξετάστηκαν εχτές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

122 άτομα εξετάστηκαν εχτές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

20-01-2021

Συνεχίζονται τα rapid test στον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την καλύτερη θωράκιση του δήμου ενάντια στον κορονοϊό. Πλέον καθημερινά όσοι πολίτες το επιθυμούν μπορούν να εξετάζονται στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα από την Τρίτη 19 Ιανουαρίου πραγματοποιούνται δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης της νόσου covid_19 από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης. Χτες πρώτη ημέρα διενέργειας των ελέγχων προσήλθαν και εξετάστηκαν 53 άτομα. Όλα τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά.

Τα τεστ διενεργούνται καθημερινά, ώρες 9.00 π.μ. έως 13.00 και εντάσσονται στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση και τη μείωση της εξάπλωσης της νόσου covid_19.

Παράλληλα δωρεάν τεστ κατά του κορονοϊού έγιναν και στην περιοχή Τέρμα Άβαντος την Τρίτη 19.01.2021, όπου και εξετάστηκαν 69 άτομα συνολικά. Όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.


122 άτομα εξετάστηκαν εχτές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα 122 άτομα εξετάστηκαν εχτές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα 122 άτομα εξετάστηκαν εχτές στον Δήμο Αλεξανδρούπολης - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα