Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e-evros +

14 Φεβρουαρίου: Ημέρα των ερωτευμένων ή μήπως όχι;

14 Φεβρουαρίου: Ημέρα των ερωτευμένων ή μήπως όχι;

13-02-2017

Μια από τις πιο φορτισμένες συναισθηματικά ημέρες του χρόνου πλησιάζει με αυτούς που είναι σε σχέση να την θεωρούν ως μια πολύ όμορφη ημέρα ενώ τους ελεύθερους κατά κύριο λόγο να τη διακωμωδούν.

Σοκολατάκια, καρδιές, λούτρινα αρκουδάκια, λουλούδια και άλλα πολλά έχουν την τιμητική τους τη συγκεκριμένη ημέρα. Ακόμη και στα ζευγάρια θα ακούσουμε πολλά από αυτά είτε ο άνδρας είτε η γυναίκα να γκρινιάζει για την ημέρα αυτή ωστόσο τελικά θα μας ανακοινώσουν την επόμενη ημέρα πως γιόρτασαν.

Ποιος είναι όμως ο πραγματικός λόγος που μας αγχώνει την συγκεκριμένη ημέρα; Η ημέρα αυτή όσον αφορά τη συναισθηματική φόρτιση παρουσιάζει ομοιότητες με αυτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για όσους βρίσκονται σε κάποια σχέση αυτό που τους αγχώνει περισσότερο είναι αν τελικά είναι ικανοποιημένοι ο ένας από τον άλλο και από τη σχέση τους.

Επίσης, για τις γυναίκες η ημέρα αυτή αποτελεί κάτι σαν «εξέταση» για το σύντροφό τους με το να τις φέρουν ένα λουλούδι ή κάτι άλλο. Για τους άνδρες πάλι η ημέρα αυτή δεν φαίνεται να τους αγχώνει τόσο πολύ όσο τις γυναίκες.

Για του ελεύθερους αν και διακωμωδούν αυτή την ημέρα ωστόσο ο λόγος που το κάνουν είναι διότι αισθάνονται μια μελαγχολία. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι κατ΄επιλογήν μόνη τους ενώ άλλοι ψάχνουν κάποιο/α σύντροφο ωστόσο δεν καταφέρνουν να βρουν αυτό που αναζητούν.

Όπως και να έχει μια ημέρα είναι και αυτή και θα περάσει!

Σ.Χ