Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ξεκινά η εκπαίδευση των εθελοντών νοσηλευτικής του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αλεξ/πολης
Το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης γνωστοποιεί, ότι θα γίνει εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής από την Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος, Ειρήνη Παπάζογλου και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος.
Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης αποτελείται από τη θεωρητική εκπαίδευση (9 εβδομάδες) και την πρακτική άσκηση (3 εβδομάδες) στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Τα θεωρητικά μαθήματα έχουν βασικές αρχές της Παθολογίας, Χειρουργικής, Ανατομίας, Νοσηλευτικής, Διαιτητικής, και Πρώτων Βοηθειών.
Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 και τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16.00-19.00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Ειρήνης 41 στον 2ο όροφο, από της 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.
- 21η Απριλίου 1967: Η μαύρη επέτειος της Χούντας των Συνταγματαρχών
(21-04-2024) - Διάκριση της "Mobile Sound events" από το Διδυμότειχο στα Tourism Awards 2024.
(21-04-2024) - Υπογράφηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση του τελωνείου των Κήπων
(21-04-2024) - Κατανόηση και πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας
(21-04-2024) - Τον Ιούλιο ξεκινά η αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολη - Λάρνακα
(21-04-2024)