Σήμερα είναι: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ AL FARO TIMI MIKRO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

5ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού δωρεάν για μικρούς & μεγάλους!

5ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού δωρεάν για μικρούς & μεγάλους!

06-08-2018

Γεγονός αποτελεί για ακόμη χρονιά ο Αγώνας Δρόμου στο Τυχερό του Δήμου Σουφλίου, μια διοργάνωση στην οποία κάθε χρόνο συμμετέχει πλήθος μικρών και μεγάλων δρομέων.

Η αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 25 Αυγούστου, και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, δύο για τους ενήλικους δρομείς και μια για τους ανήλικους. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει αγώνας 5 και 10 χλμ με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα, και αγώνας600 μέτρων για παιδιά 6-12 ετών με ώρα έναρξης τις 6.30 το απόγευμα. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία Τυχερού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 4ο Αγώνα Δρόμου Τυχερού που έλαβε χώρα το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, πήραν μέρος 250 αθλητές στα 5 και 10 χλμ και 80 μαθητές Δημοτικού στα 600 μέτρα.

Φέτος οι διοργανωτές οραματίζονται την μετατροπή του αγώνα δρόμου σε διεθνή, την προσθήκη παράλληλων εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή του Τυχερού αλλά και του Νομού Έβρου και την προσέλκυση τουρισμού για την οικονομική ενίσχυση της περιοχής.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Αθλητικού Ομίλου Τυχερού σε συνεργασία με την 7η Μ/Κ Ταξιαρχία.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα και στο email p.loudos@gmail.com και στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι ηλικίας 13 ετών και άνω για τα 5 χλμ και 17 ετών και άνω για τα 10 χλμ. 

Θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο αθλητή κάθε κατηγορίας, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν.

Φορέστε λοιπόν τα αθλητικά σας κι ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε με τον αθλητικό τρόπο τις ομορφιές του Έβρου!