Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξ/πολη: Αυξάνει τα δρομολόγια η Aegean στη γραμμή από και προς Αθήνα

Αλεξ/πολη: Αυξάνει τα δρομολόγια η Aegean στη γραμμή από και προς Αθήνα

16-12-2015

Θετικό αποτέλεσμα είχε η παρέμβαση του Βουλευτού Έβρου κ. Αν. Δημοσχάκη ο οποίος με επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αλλά προς την Αεροπορική Εταιρεία AEGEAN, επεσήμαινε το κενό που υπήρχε τα Σαββατοκύριακα στην αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Αθήνας, τονίζοντας πως με τα ήδη υπάρχον δρομολόγια ο Νομός Έβρου και η Θράκη μένουν χωρίς αεροπορική σύνδεση με την πρωτεύουσα της χώρας για 24 συνεχόμενες ώρες.

Η Διεύθυνση της Εταιρείας όπως φαίνεται ανταποκρίθηκε άμεσα και ενισχύει την αεροπορική γραμμή Αθήνα-Αλεξανδρούπολη-Αθήνα με δύο επιπλέον πτήσεις.

Να σημειωθεί πως οι εν λόγω αλλαγές τίθενται σε ισχύ από 6 Ιανουαρίου 2016 και για όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου (μέχρι τα τέλη Μαρτίου).

Αναλυτικότερα η απάντηση της εταιρείας: 

«Σε απάντηση της από 7 Δεκεμβρίου 2015 επιστολής σας, θα θέλαμε πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία, τα καλό σας λόγια και το ενδιαφέρον που δείχνετε προς την εταιρία μας.
Όπως ασφαλώς Θα γνωρίζετε, η Aegean Airlines και η Olympiε Air αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσήλωση και ευαισθησία το ζήτημα των αερομεταφορών, ειδικά στο εσωτερικό της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, και πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σας ενημερώνουμε ότι προστίθενται δύο επιπλέον δρομολόγια κάθε Βδομάδα στην γραμμή Αθήνα-Αλεξανδρούπολη-Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, προγραμματίσαμε ένα επιπλέον δρομολόγιο κάθε Τετάρτη μεσημέρι (αναχώρηση από Αθήνα στις 12:00 και από Αλεξανδρούπολη στις 13:40) καθώς και ένα επιπλέον το Σάββατο τo απόγευμα (αναχώρηση από Αθήνα στις 17:00 και από Αλεξανδρούπολη στις 18:40).

Οι παραπάνω αλλαγές τίθενται σε ισχύ από 6 Ιανουαρίου 2016 και για όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου (μέχρι τα τέλη Μαρτίου).
Σας ευχαριστούμε και πάλι για το ενδιαφέρον σας και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία».