Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ  μέσω ΕΣΠΑ

Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ

20-06-2018

Οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ενημερώνουν τους γονείς του Δήμου Αλεξανδρούπολης ότι, όπως ανακοίνωσε η Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης – Ε.Ε.Τ.Α.Α. από Παρασκευή 15/06/2018 άνοιξε το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για το έτος 2018-2019 για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα μείνει ανοιχτό μέχρι και τις 03/07/2018.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν βρέφη ή νήπια μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών που στεγάζεται στο Ζ΄ Παιδικό Σταθμό (Θουκυδίδου 25) τηλ. 2551038711.

Μια ομάδα παιδαγωγών θα βρίσκεται στη Δ/νση Παιδικών Σταθμών καθημερινά από τις 8 μέχρι τις 2 προκειμένου να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τους γονείς ώστε να καταφέρουν να πάρουν μια θέση δωρεάν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ ότι όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί φέτος είναι ενταγμένοι σαν δομές στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Οι γονείς που θα έρχονται στη Δ/νση Βρεφονηπιακών Σταθμών για να υποβάλλουν την αίτηση τους θα πρέπει να έχουν μαζί οπωσδήποτε:

1. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου.

3. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού(εκκαθαριστικό σημείωμα) φορολογικού έτους 2017 (εισοδήματα 2017).

4. Το ΑΜΚΑ της μητέρας, του πατέρα και του παιδιού.

5. Δικαιολογητικά εργασίας ή ανεργίας ανά περίπτωση.

Ακόμη χρειάζονται οι κωδικοί taxisnet για την είσοδο στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.