Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Αγαπώ την πόλη μου - Κυκλοφορώ με ποδήλατο

Αλεξανδρούπολη: Αγαπώ την πόλη μου - Κυκλοφορώ με ποδήλατο

23-05-2017

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων του Δήμου Αλεξανδρούπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου λίγο μετά τις 18:00 θα γίνει μια συζήτηση σχετικά με το πόσο ωφέλιμο είναι να γίνεται η χρήση ποδηλάτων μέσα στην πόλη.

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν εκτός από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, μέλη του Alexandroupolis Bike Team και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές - Δημοτικούς Συμβούλους.

"Θα υπάρξει ενημέρωση των παιδιών για το πως η χρήση των ποδηλάτων μέσα στην πόλη μας διευκολύνει την κυκλοφορία, όταν η χρήση αυτών γίνεται σωστά και με τη σωστή χρήση του ΚΟΚ", τόνισε ο κ. Χατζηαναγνώστου.

Επίσης επισήμανε πως  τα παιδιά θα μάθουν τις κατηγορίες και τα είδη των ποδηλάτων. "Και φυσικά το πρώτο μας μέλημα ακόμη και όταν οδηγούμε ποδήλατο είναι η ασφάλεια του ποδηλάτη. Τέλος μέλη του Alexandroupolis Bike Team θα ενημερώσουν σχετικά με τη συντήρηση του ποδήλατου".