Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, το 2017

Αλεξανδρούπολη: Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, το 2017

24-02-2017

Η διετία 2017-2018 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διετία αθλητισμού για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ο οποίος σημειωτέον για το 2017 αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα μεγάλο μέρος του ποσού θα χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Πρόκειται για 700 χιλιάδες, σύμφωνα με ρεπορταζ του Θράκη Νετ από ειδικούς κωδικούς για ειδικά έργα αθλητικής υφής, καθώς και 300 χιλιάδες περίπου για τα χρονόμετρα και τους βατήρες στο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όσον αφορά τώρα στα έργα, μία από τις προτεραιότητες είναι η μεταφορά του γηπέδου "Φώτης Κοσμάς" και η αναμόρφωση του υφιστάμενου χώρου.

Αναφερόμενος στο θέμα των ηλεκτρονικών πινάκων και των βατήρων του Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης τόνισε πως τα όργανα αυτά θα δώσουν τη δυνατότητα στο Δήμο να μπορεί να διοργανώσει αγώνες οι οποίοι θα προβάλλουν το κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, και με τις προσθήκες αυτές θα αποτελεί εθνικό κολυμβητήριο, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες, παγκοσμίου επιπέδου.