Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αλεξανδρουπολίτες έφτιαξαν μια εφαρμογή για κινητά για όλους τους φιλάθλους!

Αλεξανδρουπολίτες έφτιαξαν μια εφαρμογή για κινητά για όλους τους φιλάθλους!

12-11-2018

Όλοι έχουμε την αγαπημένη μας ομάδα την οποία υποστηρίζουμε και θέλουμε να μαθαίνουμε ακόμα και τις τελευταίες εξελίξεις. Πολλές φορές όμως, αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο καθώς για να έχουμε σφαιρική ενημέρωση πρέπει να επισκεπτόμαστε αρκετές ιστοσελίδες. Όταν δε υπάρχει και αγωνιστική δράση, το να φιλτράρεις τις ειδήσεις που αφορούν μόνο τη δική σου ομάδα ανάμεσα στα δεκάδες άρθρα, μπορεί να αποδειχτεί πραγματική πρόκληση.

Αυτό σκέφτηκαν δύο νέοι από την Αλεξανδρούπολη και υλοποίησαν μια καινοτόμα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα τα οποία πλέον, σαν προέκταση του χεριού μας, αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για άμεση και γρήγορη ενημέρωση από το διαδίκτυο.

Ο τίτλος της εφαρμογής είναι "Η ομάδα μου" και δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνουμε τα πάντα για την ομάδα μας, γρήγορα κι εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξουμε την αγαπημένη μας ομάδα και τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε συνήθως ώστε να εμφανιστούν φιλτραρισμένα μόνο τα άρθρα που μας ενδιαφέρουν. Τα νέα εμφανίζονται ταξινομημένα χρονολογικά ώστε να έχουμε πάντα τις τελευταίες εξελίξεις με ελάχιστο κόπο, ενώ με την δυνατότητα «pull to refresh» ανανεώνουμε τη λίστα των άρθρων, όταν εμείς θέλουμε, χωρίς κρυφά downloads στο παρασκήνιο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για λήψη από το Google Play για κινητά Android, ενώ όπως μας έχουν ενημερώσει, έχει ήδη ξεκινήσει και η ανάπτυξη της εφαρμογής ώστε να είναι σύντομα διαθέσιμη και για συσκευές με iOS (iPhone, iPad). Έχει ήδη αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τους χίλιους και πλέον χρήστες που την έχουν κατεβάσει, δίνοντας αυτή τη στιγμή μια βαθμολογία στο Google Play 4,9/5. Μεγάλο ρόλο σε αυτό σίγουρα έπαιξε το ότι η εφαρμογή δεν απευθύνεται μόνο στους φίλους των λεγόμενων «εμπορικών» ομάδων αλλά συμπεριλαμβάνει όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην Ελληνική "Super League", δίνοντας σε όλους τους φιλάθλους την ίδια ευκολία για γρήγορη και άμεση αθλητική ενημέρωση.

Να λοιπόν που και στις νέες τεχνολογίες ο Έβρος κάνει την παρουσία του αισθητή με έξυπνες και πρωτότυπες εφαρμογές. Ευχόμαστε να έχουμε κι άλλες τέτοιες δράσεις από νέους της περιοχής μας στο μέλλον.

Κάντε εδώ κλικ για λήψη εφαρμογής από το Google Play