Κάτι τρέχει στον Έβρο

Άλλοι δυο Τζιχαντιστές συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη με ολόκληρο οπλοστάσιο

Άλλοι δυο Τζιχαντιστές συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη με ολόκληρο οπλοστάσιο

13-02-2016

Με ολόκληρο οπλοστάσιο και υπεράριθμες σφαίρες 22χιλιοστών συνελήφθησαν στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της Αλεξανδρούπολης δυο Τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr, πρόκειται για δυο Ιρακινούς, 22 και 28 ετών αντίστοιχα, με πλούσιο βιογραφικο, οι οποίοι με ένα τροχόσπιτο κατευθύνονταν προς τον Συνοριακό Τελωνειακό σταθμό των Κήπων προκειμένου να περάσουν στην Τουρκία με τελικό τους προορισμό το Ισλαμικό κράτος στη Συρία.

Τους 2 Ιρακινούς Τζιχαντιστές συνέλαβαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος της Αλεξανδρούπολης το απογευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2016.

Οι συλληφθέντες κρατούνται μεχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr, οι Ιρακινοί φαίνεται να πέρασαν το προηγούμενο 24ωρο σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Καθώς φαίνεται, ο Έβρος έχει γίνει "πέρασμα" για τους Τζιχαντιστές αφού πριν από μερικές μέρες ακόμα δύο συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν (περισσότερα εδώ: https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/quot-tzixantistes-ths-ale3androypolhs-to-xroniko-ths-parapomphs-toys-sth-dikaiosynh-binteo/post28822)

Κατερίνα Καλεντερίδου