Σήμερα είναι: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP TIMI MIKRO KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Άνοιξε τις πύλες στο κοινό η Διεθνής Έκθεση Alexpo 2018 (video - φώτο)

Άνοιξε τις πύλες στο κοινό η Διεθνής Έκθεση Alexpo 2018 (video - φώτο)

17-06-2018

 

Με την συμμετοχή 120 εκθετών και με προϊόντα όπως  τρόφιμα, ποτά υπηρεσίες υγείας - αισθητικής, υπηρεσίες διαφήμισης, τεχνικές υπηρεσίες, αγροτικά είδη, είδη κατοικίας άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Παρασκευής η 18η Διεθνής Έκθεση Alexpo 2018 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Τα εγκαίνια πραγματοποίήθηκαν παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, ο οποίος νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Έβρου, συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επίσης στα εγκαίνια παρευρέθησαν o Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αλλά και ο Δήμαχος Ορεστιάδας, εκπρόσωποι Φορέων, η ηγεσία της Περιφέρειας ΑΜΘ, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως και πλήθος κόσμου.

Στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία μιας μοναδικής γαστρονομικής ταυτότητας για τον Έβρο αλλά και η τόνωση της αγοράς.

Για τέσσερις μέρες, μέχρι και τις 19 Ιουνίου η Διοίκηση του Επιμελητηρίου για ακόμη μια φορά στοχεύει να φέρει σε επαφή επαγγελματίες του χώρου και επιχειρήσεις με τους καταναλωτές τους, αποβλέποντας πάντα στην επίτευξη κοινοτικών στόχων.

Δείτε παρακάτω όλα όσα συνέβησαν στην πρώτη ημέρα της Alexpo 2018 μέσα από τον φακό του e-evros.gr:

 

 

ΗΜΕΡΑ 2η:

ΗΜΕΡΑ 3η

ΗΜΕΡΑ 4η