Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αντιπρόεδρος Εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης: Θύμωσε ο Δήμαρχος και με απείλησε με μηνύσεις

Αντιπρόεδρος Εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης: Θύμωσε ο Δήμαρχος και με απείλησε με μηνύσεις

23-04-2021

Την οργή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης προκάλεσε μια δήλωση του Αντιπροέδρου των Εργαζομένων του δήμου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης.

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε φιλοξενηθεί από το κανάλι προ ημερών και αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με το ανενεργό λατομείο «Μπαρή» στον οικισμό της Μάκρης δήλωσε πως ζήτησε και έλαβε ένα έγγραφο από τον Δήμαρχο σχετικά με την εντολή της εναπόθεσης κλαδιών στον συγκεκριμένο χώρο.

Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή ώστε να κάνει τον Δήμαρχο πυρ και μανία και να φτάσει στο σημείο να απειλήσει τον Αντιπρόεδρο με μηνύσεις!

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Παπαδόπουλο το συγκεκριμένο έγγραφο το έλαβε από τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Ηλία Δαστερίδη και όχι από τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης όπως εκ παραδρομής είχε αναφέρει.

Ο Αντιπρόεδρος των Εργαζομένων θέλησε να ανασκευάσει καθώς αυτή του η δήλωση είχε ως αποτέλεσμα να "θυμώσει και να εκνευριστεί ιδιαίτερα ο Δήμαρχος" και να απειλεί με μηνύσεις "λες και έχουμε προσωπικά θέματα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Έτσι το βράδυ της Τετάρτης βγήκε εκ νέου σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού προκειμένου να διορθώσει το λάθος του που λίγο έλειψε να τον οδηγήσει σε αυτόφωρο όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί γίνεται λόγος για εκφοβιστική συμπεριφορά απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους από την πλευρά του Δημάρχου καθώς έχει κάνει κλήση σε απολογία πολλούς από αυτούς για ανούσιους όπως αναφέρει λόγους.

Σ.Κ

Ακολουθεί το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης: