Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δ. Πέτροβιτς: "Συνεχίζουμε όλοι μαζί με κοινό μας στόχο να πάμε τον Έβρο και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ μπροστά!"

Δ. Πέτροβιτς: "Συνεχίζουμε όλοι μαζί με κοινό μας στόχο να πάμε τον Έβρο και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ μπροστά!"

07-06-2019

Φανερά ικανοποιημένος αλλά και χαρούμενος από το αποτέλεσμα που φέρνει τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» πρώτη στην Περιφέρειας ΑΜ-Θ αλλά και τον ίδιο πρώτο σε ψήφους στον Έβρο ο εκ νέου Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα  μέσα απ΄οτην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

"Ο εκλογικός αγώνας μου, παράλληλα με την εργασία μου ως Αντιπεριφρειάρχης Έβρου, θεωρώ πως ήταν αξιοπρεπής, ηθικός και έντιμος. Έχω καθαρή τη συνείδηση μου και νιώθω ήρεμος για τον τρόπο που αγωνίστηκα καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Κάθε μία από τις χιλιάδες ψήφους σας, αναγνωρίζω ότι ήταν ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, κάτι που δίνει ακόμα περισσότερη αξία.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει για το έργο που συντελέστηκε και την προσφορά μας στον Έβρο τα τελευταία 4,5 χρόνια.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, που ήταν και είναι ακούραστα δίπλα μου, στην απόφασή μου να υπηρετώ τους συμπολίτες μου, στους συνεργάτες μου, αλλά και όλους εσάς τους χιλιάδες φίλους που με στηρίξατε με την επιλογή σας.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη διεξαγωγή των εκλογών, εφορευτικές επιτροπές, δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι, γραμματείς, υπάλληλοι της περιφέρειας και του δήμου, δημοσιογράφους, καθώς και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν με κάθε τρόπο και οι οποίοι τις μέρες αυτές «ξέχασαν» σπίτια και ωράρια και φρόντισαν για τα αποτελέσματα.

Επίσης συγχαίρω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που δώσαμε και τους ευχαριστώ για την διαδρομή που διανύσαμε μαζί.

Η παράταξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων και νικηφόρα συνεχίζει το έργο της τα επόμενα χρόνια, με περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με κοινό μας στόχο να πάμε τον Έβρο και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μπροστά!"