Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015.

11-02-2015

Σύλληψη 2 ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (10-2-2015) το πρωί, στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν του δύο δράστες, διότι σε έρευνες που πραγματοποίησαν στις οικίες τους και στο τροχόσπιτο του ενός, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

Στην οικία και το τροχόσπιτο του 45χρονου, 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 405,8 γραμμαρίων και 1 μεταλλικό τρίφτη
Στην οικία του 38χρονου, 1 συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.


Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

 Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
 Αναφέρεται συνεχή μείωση της στάθμης των υδάτων του ποταμού Έβρου και των παραποτάμων του Άρδα, Τούντζα και Ερυθροποτάμου. Στην παρούσα φάση, εξέλειπαν οι κίνδυνοι πλημμυρικών φαινομένων.

 Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
 Η γραμμή του ΟΣΕ από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο, έχει υπερκαλυφθεί από νερά, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας των τραίνων. Η μετακίνηση των επιβατών στο τμήμα αυτό γίνεται με λεωφορεία του ΟΣΕ, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής.
[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]

[Τελευταία ενημέρωση 11-02-2015 και ώρα 08:00]
 Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η στάθμη των υδάτων στους ακόλουθους ποταμούς, έχει ως εξής
o Επίπεδο στάθμης ποταμού Έβρου, στην περιοχή Κήπων 6,30 μ. (όριο συναγερμού 6,40 μ.).
o Επίπεδο στάθμης ποταμού Έβρου, στην περιοχή Πέταλο 6,20 μ. (όριο συναγερμού 6,00 μ.).
 Στις περιοχές Σουφλίου και Λαγυνών, παρατηρείται πτωτική τάση των υδάτων κατά (15-20) πόντους. Λαμβάνονται προληπτικά μέτρα.