Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Δελτίο τύπου της 11ης Μαρτίου 2015.

11-03-2015

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή, αντίσταση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης

Συνελήφθη την 10-3-2015 το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 25χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε στα αποδυτήρια ποδοσφαιρικής ακαδημίας και αφαίρεσε 3 μπουφάν και 3 αθλητικούς σάκους. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της ακαδημίας. Σημειώνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ προκάλεσε απλή σωματική βλάβη σε αστυνομικό.  

 

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή οχήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παράνομη κατοχή μαχαιριού

Συνελήφθη χθες (10-3-2015) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών και περί όπλων. 

Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με γερμανικές πινακίδες, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που ακολούθησε από τους αστυνομικούς και τους αξιωματούχους του FRONTEX, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας, ως όχημα κλεμμένο – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν.   

Στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς και την κατοχή του 46χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 18 εκατοστών και τρία (3) διαβατήρια, των τουρκικών αρχών, τα οποία ανήκουν σε άλλα άτομα.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.