Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.

20-03-2014
Σύλληψη δύο ημεδαπών για οφειλές προς το Δημόσιο

Σε βάρος τους έχουν βεβαιωθεί χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 155.411,84 ευρώ
Συνελήφθησαν χθες (19-3-2014) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο 53χρονοι ημεδαποί, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος τους έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 155.411,84 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών διακινητών, οι οποίοι αναζητούνταν, για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας ενός μη νόμιμου μετανάστη

Συνελήφθησαν σήμερα (20-3-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 58 και 55 ετών, οι οποίοι διώκονται με Εντάλματα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Αλεξανδρούπολης, για μεταφορά στο εσωτερικό της χώρας ενός μη νόμιμου μετανάστη, υπηκόου Γεωργίας.

Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί, οδηγώντας λεωφορείο, μετέβησαν στο παραπάνω σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα και συνελήφθησαν διότι σε βάρος τους είχαν εκδοθεί τα παραπάνω Εντάλματα Σύλληψης.

Αναλυτικότερα, την 17-3-2014, οι δράστες, οδηγοί λεωφορείου, που εκτελούσε δρομολόγιο Γεωργία – Ελλάδα, προσήλθαν με αυτό, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Λίγο πριν το διαβατηριακό έλεγχο, αποβίβασαν από το λεωφορείο, έναν μη νόμιμο μετανάστη, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, με σκοπό, στη συνέχεια να τον επιβιβάσουν σε αυτό και να τον προωθήσουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης.