Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Δελτίο τύπου της 28ης Ιουνίου 2015.

28-06-2015

Σύλληψη 3 διακινητών οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε 2 μη νόμιμες μετανάστριες

Συνελήφθησαν χθες (27-6-2015) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί, ένας 55χρονος υπήκοος Γερμανίας, ένας 50χρονος υπήκοος Τουρκίας και ένας 24χρονος υπήκοος FYROM, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε δύο (2) μη νόμιμες μετανάστριες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε λεωφορείο (ο 50χρονος ως ιδιοκτήτης και οι άλλοι δύο ως οδηγοί), που εκτελούσε το δρομολόγιο Τουρκία – Ελλάδα, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα, μεταφέροντας παράνομα, με το παραπάνω όχημα, δύο (2) μη νόμιμες μετανάστριες, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Κατασχέθηκε ένα (1) λεωφορείο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

 

Συνελήφθη υπήκοος Ιράκ η οποία επιχείρησε να εισέλθει παράνομα στη χώρα κάνοντας χρήση εγγράφων που ανήκουν σε άλλα άτομα

Συνελήφθη χθες (27-6-2015) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ιράκ, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη επιβαίνοντας μαζί με το ανήλικο τέκνο της σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Τουρκία – Ελλάδα, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι τα διαβατήρια, των σουηδικών αρχών, που κατείχε και επέδειξε η δράστιδα, ανήκουν σε άλλα άτομα, ενώ, όπως προέκυψε, είναι καταχωρημένα από τις αρχές της Σουηδίας, ως έγγραφα κλεμμένα - απολεσθέντα.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω διαβατήρια.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.