Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29ης ΜΑΪΟΥ 2013.

29-05-2013
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 2 ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, κατοχής ναρκωτικών, κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σε βάρος δύο 24χρονων ημεδαπών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, κατοχής ναρκωτικών, κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 3 φυτά κάνναβης, ύψους 12 εκατοστών περίπου
• 1 συσκευασία και 1 δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 62,8 γραμμαρίων
• 77 σπόροι κάνναβης
• 1 φυσίγγιο διαμετρήματος 7,62 mm
• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές

Στο σπίτι του ενός, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία (1) φωτογραφική μηχανή και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι δύο από τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα είχε αφαιρέσει ο δράστης από οικία στο Σουφλί τις νυχτερινές ώρες της 19-20/3/2013, τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά, ενώ ο ένας από αυτούς έχει απασχολήσει και για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.