Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

στυνομικό δελτίο

Δελτίο τύπου της 5ης Μαρτίου 2015.

05-03-2015

Σύλληψη 3 αλλοδαπών για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν την 4-3-2015 το μεσημέρι, στο Σπήλαιο Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δικαίων, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 42, 34 (άνδρες) και 39 (γυναίκα) ετών, διότι κατελήφθησαν να ασκούν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 630 είδη παρεμπορίου (εργαλεία, φακούς, μπαταρίες, αναπτήρες, λαπτήρες, φορτιστές κ.α.) στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την 4-3-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην επιχείρησή του, καθώς και την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21,6 γραμμαρίων.

 

Σύλληψη 3 ημεδαπών για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν σήμερα (5-3-2015) το πρωί, στο Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις (3) ημεδαποί, ηλικίας 45, 42 και 40 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.

 Συγκεκριμένα :

  • Στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου,   συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 45 και 42 ετών, διότι στον καθένα έχουν βεβαιωθεί χρέη, ύψους 96.415,06 ευρώ.
  • Στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 70.489,05 ευρώ.

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (4-3-2015) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουκρανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία. 

Αναλυτικότερα, ο δράστης, επιβαίνοντας σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, των ελληνικών αρχών.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.    

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία

Συνελήφθη σήμερα (5-3-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. 

Αναλυτικότερα, ο δράστης, επιβαίνοντας σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Κωνσταντινούπολη, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό διαβατήριο, των αρχών της Συρίας.

Κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.    

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.