ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δύο εστίες φωτιάς εντόπισαν θηροφύλακες στη Μελία κατά την περιπολία τους (φωτο)
08-02-2023
Δύο εστίες φωτιάς εντόπισαν Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, κατά την περιπολία τους στην περιοχή Μελίας - Πυλαίας.
Οι Θηροφύλακες αντέδρασαν άμεσα, καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης, η οποία ευθύς έστειλε ένα όχημα από το εθελοντικό κλιμάκιο Φερών και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.
Οι έξι άνδρες μαζί με τον διοικητή της υπηρεσίας Κωνσταντίνο Κουκουλομάτη, δρώντας συντονισμένα, κατάφεραν να θέσουν υπό ελέγχο την κατάσταση και να κατευνάσουν γρήγορα τις φωτιές.
Σημειώνεται, ότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή, οι φωτιές αποδείχθηκαν ορφανές, προκαλώντας την ανησυχία των πυροσβεστών για την αιτία της πυρκαγιάς.
σαν σημερα
- Το 2ο βραβείο κατέκτησε μαθητής του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα
(28-03-2022) - Λίγο πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η βιβλιοθήκη στο ΠΓΝΑ - Tα δικά σας βιβλία "συντροφιά" για άλλους!
(28-03-2022) - Λύκοι σκορπίζουν το φόβο σε κατοικημένες περιοχές του δήμου Αλεξανδρούπολης
(28-03-2022) - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στην "16η Ομάδα Συνάντησης PCA" που θα διεξαχθεί στη Σαμοθράκη
(28-03-2022) - Μητροπολίτης Άνθιμος: "Η Ορθοδοξία οφείλει να μιλήσει ανοικτά για το έγκλημα στην Ουκρανία"
(28-03-2022)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ