Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Αθλητικά Νέα

Κάντε μας περήφανους για άλλη μια φορά, καλή επιτυχία ΕΘΝΙΚΑΡΑ!
Κάντε μας περήφανους για άλλη μια φορά, καλή επιτυχία ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Η ώρα των τελικών!

24-04-2014

Ο Ολυμπιακός θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Εθνικού στους τελικούς του πρωταθλήματος μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Σύρου στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να δούμε αν η ομάδα της πόλης μας καταφέρει να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Ο Εθνικός τελειώνοντας γρήγορα τη σειρά με την Κηφισιά είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί να προετοιμαστεί κατάλληλα και πλέον δηλώνει έτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου. Οι τελικοί ξεκινούν την Δευτέρα με τους δύο πρώτους αγώνες να γίνονται στην έδρα του Ολυμπιακού όπου και θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Για να βγούμε πρωταθλητές θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να κερδίσουμε ένα ματς στην Αθήνα και αυτό που πιστεύω είναι πως αυτή η νίκη πρέπει να έρθει σε ένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια ώστε να έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τους τελικούς στην έδρα μας που με τη βοήθεια του κόσμου ο τίτλος δύσκολα θα χαθεί!

Ο Εθνικός πρέπει να χτυπήσει τώρα, τώρα που ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος και λαβωμένος από τους συνεχόμενους αγώνες με τη Σύρο, τώρα που οι παίκτες του Θανάση Μουστακίδη είναι φρέσκοι και έχουν πάρει τις απαραίτητες ανάσες ….

Κάντε μας περήφανους για άλλη μια φορά, καλή επιτυχία ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

Γράφουν τα 2Τ