Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έφυγε ο Αρβανιτίδης από την "Πόλη & Πολίτες" - Τι ανακοινώνει η παράταξη

Έφυγε ο Αρβανιτίδης από την "Πόλη & Πολίτες" - Τι ανακοινώνει η παράταξη

13-01-2020

Με επιστολή προς το δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη "Πόλη και Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Η παράταξη "Πόλη και Πολίτες" με ανακοίνωσή της δίνει την δική της απάντηση λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα ήταν πιο έντιμο ο κ. Αρβανιτίδης αντί της ανεξαρτητοποίησης να παραιτηθεί και συμπληρώνει πως "ο λαός μέγας αδέκαστος κριτής, θα τον κατατάξει εκεί όπου ο ίδιος επέλεξε ν' ανήκει".

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Παρελθόν αποτελεί πια ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τη δημοτική παράταξη "Πόλη και Πολίτες"

Στα (5) πέντε έτη (2014-2019) συνεργασίας μας ο Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης είχε θέση (έμμισθη) συνεχώς στη Δημοτική Αρχή και ήταν απόλυτα ταυτισμένος με την άσκηση της πολιτικής μας και το πρόγραμμα της παράταξης, δηλώνοντας ότι ήμασταν μια πολύ πετυχημένη Δημοτική Αρχή.
Μετεκλογικά αποστασιοποιήθηκε μη αντέχοντας την σκληρότητα της εκλογικής ήττας, που ο συγκεκριμένος έχει αποδειχθεί ότι δεν αντέχει, για δεύτερη φορά ( θυμίζουμε ότι το 2002 όταν έχασε τις εκλογές παραιτήθηκε από την θέση του Δημάρχου αμέσως μη αντέχοντας τον Γολγοθά της αντιπολίτευσης).

Έτσι αποστασιοποιημένος με αποκορύφωμα την καταψήφιση της πρότασης μας για τον προϋπολογισμό και υπερψήφισης της πρότασης της Δημοτικής Αρχής έθεσε στην ουσία τον εαυτό του εκτός παράταξης.

Η καλύτερη και πιο έντιμη επιλογή γι' αυτόν θα ήταν αντί της ανεξαρτητοποίησης να παραιτηθεί, αλλά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη προτίμηση έχει σχέση με την δική του αυτοδιοικητική αντίληψη, που πλέον όλοι εμείς μεν την γνωρίζουμε ,αυτός δε, βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να την αποκρύψει.

Ο λαός μέγας αδέκαστος κριτής, θα τον κατατάξει εκεί όπου ο ίδιος επέλεξε ν' ανήκει, ευρισκόμενος ΜΟΝΟ με την διοίκηση η οποία να θυμίσουμε γι΄αυτόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έμμισθη θέση.

Η απόδειξη για τον καθένα μας βρίσκεται στην προσωπική του ιστορία".

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»